FERM LIVING PLANT BOX

Moikka! Melkoista haipakkaa menty taas tämä viikko ja tänään minulla onkin viikon ainoa vapaa, joten se meni siivotessa ja ehdin muutamat kuvat blogiinkin napata. Tuntuu tosin, että päivälläkään valo ei meinaa riittää hyviin kuviin ja haastetta lisää makuuhuoneen tummat seinät.

Vaihdoin makkariin puhtaat petivaatteet ja nappasin samalla muutaman kuvan ihanasta vaaleanpunaisesta Ferm Livingin plant boxista, jonka hankin itselleni vähän niin kuin joululahjaksi. Kuvissa näkyvät petivaatteet ovat muutes nämä ja olen ollut näihin tosi tyytyväinen. Meiltä löytyy myös beiget ja puuvilla on kivantuntuista näissä, eivät ole kovat koppurat. Värejä löytyy aika monta, minusta nämä viininpunaiset ovat tosi kauniit.

Tässäpä tämä ihana plant box nyt on! Väriksi valitsin tuon roosan, vaikka näitähän on monia muitakin värejä. Nyt on tullut myös uusi tummanvihreä väri, sekin oli mielestäni kaunis. Silloin kun tilasin tämän, ei tätä löytynyt vielä kotimaisista kaupoista, mutta nyt tätä löytyy ainakin täältä. Plant boxeihin on tulossa myös kiva lisäosa eli sellainen messinkinen tarjotin, minkä saa tuohon päälle, joten tuota voi käyttää sitten laskutasonakin. Sen ajattelin tähän vielä hankkia kun ne tulivat myyntiin.

Ferm Livingilta on tullut muutes aivan ihania joulujuttuja ja niistä minun piti kirjoitella tällä viikolla, mutta en ehtnyt noita kuvia käymään vielä läpi. Olen aika huono hankkimaan mitään varsinaisia joulukoristeita, mutta minusta nuo fermin ovat kivoja, sillä menevät muulloinkin. Koitan saada niistä juttua viimeistään ensi viikon alussa tänne niin näette vähän miltä näyttävät sitten ”livenä”.Ai juu, Black fridayn kunniaksi Finnish Design Shopissa on nyt koko valikoima -10% alessa loppuviikon ajan!

Istastoryn puolella kerroinkin tuossa jonkin aika sitten, että ellokselle on tullut taas myyntiin Vintage collection mallisto, mistä löytyy siis käytettyjä tuotteita. Tilasin sieltä meille mm. nuo ruskeat lasipullot, jotka ovat mielestäni kivan retrot. Ajattelin, että toimisivat maljakkoinakin tarvittaessa. Nuo Vintage collectionin tuotteet menivät aika nopsaan, sillä niitä oli aina yksi per kappale. Joitain on kuitenkin vielä jäljellä täällä.

Meidän makkari on vielä vähän keskeneräinen ja meiltä puuttuu mm. sängypääty ja sitten olen haaveillut Ikean stockholm malliston kaapista tuonne, mutta kun niitä ei ole Ikeaan tullutkaan lisää lupauksista huolimatta. Toivotaan, että niitä vielä joskus tulisi.

Huomiseksi koitan koota tänne vähän black friday tärppejä ja samalla jaan muutaman kuvan ehkä ihanimissta treenivaatteista ikinä. Tulehan kurkkaamaan siis huomennakin!

*sis mainoslinkin

    Lue lisää