JOULUFIILIKSISSÄ

Olen tänään täällä laittanut jo vähän joulujuttuja kotiin ja on kyllä ihana laittaa joulua täällä uudessa kodissa. Viime vuonna meillä ei mahtunut edes joulukuusi sinne asuntoomme ja muutenkin joulufiilistä ei oikein tullut ollenkaan. Eipä nämä ilmat nytkään mitkään jouluiset ole, mutta glögikausi on jo avattu ja viikonloppuna ajattelin leipoa ekat joulutortutkin. Kyllä tämä tästä…

Sain Be&Liv merkiltä tuollaisen hurjan kauniin puisen tree24 joulukalenterin, mikä näkyy tuolla takana lipaston päällä. Laitoinkin sen heti jo esille, sillä tosiaan kalenteri on minusta todella nätti ja pidän kovasti tuosta graafisesta ilmeestä. Kalentereita löytyy heidän verkkokaupastaan ja niitä on saatavilla kolmessa eri värissä. Muut vaihtoehdot ovat kirkas muovi+valkoiset pallot ja puinen+punaiset pallot. Nuo kaikki ovat tosi nättejä, mutta tämä puinen valkoisilla palloilla sopii ehkä meille parhaiten. Be&Liv merkillä on paljon muitakin ihania juttuja esimerkiksi kauniita kynttilänjalkoja.

Kalenteri on melko kookas, joten se on aikamoinen katseenvangitsija jo senkin puolesta. Tein tästä meidän perheen yhteisen joulukalenterin ja täytin pallot lempikarkeillamme. Lapsille aion laittaa vielä omat joulukalenterit, joissa on pieniä yllätyksiä ja kivoja tehtäviä. Noihin palloihinkin voi laittaa pieniä käsinkirjoitettuja lappuja, joista voi paljastua esimerkiksi mukavaa yhteistä puuhaa koko perheelle tai vaikkapa joku hauska arvoitus, mikä johdattaa varsinaisen palkinnon luokse. Uudelleentäytettävästä kalenterista on iloa moneksi vuodeksi, ensi vuonna pallot täytetään sitten taas erilaisilla herkuilla.

Joulua laitoin vielä vähän muutakin, tuollaisen pienen kuusen maljakkoon ja sitten olohuoneeseen muutamia ferm livingin joulukoristeita. Niistä lisää sitten toisella kertaa. Mitään blingbling tyyppiä en ole koristeiden suhteen, joten aika neutraalilla värimaailmalla mennään tänäkin vuonna.

Olen nyt käyttänyt ahkerasti mummun vanhoja astiota, sillä niissä on jotenkin ihana fiilis ja onhan se kiva juoda joskus ihan tavallisena arkipäivänä vähän hienommista kupeista. Lisää joulujuttuja luvassa blogissa ensi viikolla ja myös muutama kuva isänpäivän kattauksesta.

*kalenteri saatu blogin kautta

  • Anonyymi
    17.11.2017 at 17:19

    Teillä on niin tosi kaunis koti 🙂
    Kuvista on paljon apua myös oman kodin sisustuksen suunnittelussa ja hankinnoissa!

Lue lisää