SUPERSÖPÖ PUPUVALO

Moikka ja mukavaa maanantaita!

Tällä kertaa kurkataan vähän Aatun huoneeseen, missä kuvailin noita Tuutilulla kaupasta lähetettyjä kivoja juttuja. Saimme tosiaan Tuutilullasta paketin, jossa oli tuo supersuloinen Joseph- pupuvalo sekä tuollainen letter board kirjaintaulu. Pupuvaloa olenkin monesti ihaillut instassa, mutta se on ollut niin suosittu, että aina päässyt loppumaan ennen kuin olen ehtinyt sitä tilaamaan.

Meillä Aatu nukkuu aina yövalo päällä. Tai itseasiassa nukahtaa valo päällä, mutta käyn sen sammuttamassa sitten kun hän on nukahtanut. Aatu tykkää myös pupuista, joten tämä univalo on varmasti hänen mieleensä! Kuvailin näitä kuvia salaa hänen huoneessaan, sillä ajattelin laittaa pupuvalon Aatulle pukinkonttiin. Kun toiveet on aikalailla lelulehdistä tsekattuja, on kiva kun paketista paljastuu yksi tämmöinen ihanuus, mistä hänellä ei ole mitään hajua.

Tämä pupu on kaunis katseenvangitsija huoneessa myös silloin kun sitä ei välttämättä tarvita valaisimena. Se on tosiaan tuollaisessa istuvassa asennossa ja sen saa siis kivasti hyllyn päälle tai yöpöydän reunalle istumaan. Pupun päätä voi kääntää haluamaansa suuntaan ja tosiaan mukana tulee virtajohto, mistä löytyy on/off kytkin.

Toinen tuote oli tosiaan tuo kirjaintaulu, mihin onkin kiva keksiä omia tekstejä. Tauluja löytyy tuutilullasta kolmessa eri värissä ja niiden mukana tulee myös kirjaimet. Lisäksi erivärisiä kirjaimia myydään myös erikseen. Taulut ovat hauskoja muuallakin kuin lastenhuoneessa: esimerkiksi juhlissa näihin voi kirjoittaa onnittelutekstin tai keittiössä päivän menun.

Tuutilullan kanssa järkkäsimme myös arvonnan näiden Letter board kirjaintaulujen tiimoilta ja sellainen löytyykin instasta täältä. Käykäähän osallistumassa tuolla instan puolella ja palkintona on tosiaan kirjaintaulu haluamassaan värissä.

Mikäli tuutilulla ei vielä ole tuttu kauppa niin käykäähän kurkkaamassa heidän valikoimaansa täältä. Kaupasta löytyy niin lastenvaatteita, naistenvaatteita kuin sisustusjuttujakin ja kivoja tavaroita esimerkiksi pukinkonttiin!

*pupu ja kirjaintaulu saatu blogin kautta

    Lue lisää