BLOGIN UUSI NIMI JA OSOITE

Olen suunnitellut blogin nimen ja osoitteen päivittämistä jo ties kuinka kauan, mutta joissain asioissa olen näköjään todella saamaton. Kuitenkin tuossa jokunen kuukausi sitten sain aikaiseksi tilata blogilleni uuden verkkotunnuksen ja vihdoin tänään sitten päätin siirtyä tuumasta toimeen ja tehdä tarvittavat muutokset tuonne bloggeriin.

Oman domainin hankkiminen oli helppoa ja netistä löytyi hyvät ohjeet siitä, kuinka se saataisiin pelittämään täällä bloggerissakin. Osoitteeksi valitsin sliik.fi, mikä tulee omasta nimestäni. Vanhasta osoitteesta on automaattinen käännös tähän uuteen, mutta kannattaa kuitenkin tallentaa tämä uusi osoite itselle ylös, koska en ole ihan varma kuinka postaukset päivittyvät esimerkiksi blogilistalle tai muihin blogilukuohjelmiin.

Itse seuraan blogeja eniten oman blogini lukupalkin kautta ja sen tietysti onnistuin hävittämään kun tein muutaman ulkoasumuutoksen. Täytyykin lähipäivinä koittaa päivittää sinne takaisin kaikki omat suosikkiblogini.

Blogeja seuraan myös facebookin ja instan kautta ja yleensä itsekin aina omista päivityksistäni laitan vinkin blogini faceen ja instaan. Klikkailkaahan siis seurailemaan niitä jos tykkäätte enemmän seurata blogeja noiden sosiaalisten medioden kautta.

Postauksen kuvina muutamat kuvat meidän isänpäivän kattauksesta. Siinä käytössä oli tämä kaunis beigenvärinen pellavaliina ja kokeilinpa vielä noita ”jouluvalojakin” yhdistää tuohon. Olen itse erityisen ihastunut kattauksessa näkyviin iittalan kastehelmi kulhoihin, jotka sain syntymäpäivälahjaksi syksyllä. Niiden sävy on todella kaunis ja ne näyttäisikin olevan nyt -30% alessa täällä.

*sis mainoslinkkejä

    Lue lisää