BLOOM BY ARMI HELENA

*Postaus toteutettu yhteistyössä Bloom by Armi Helenan kanssa

Oletteko törmänneet instassa uuteen kotimaiseen taidejulistemerkkiin nimeltä bloom by Armi Helena? Mikäli hänen tuotteet eivät ole tuttuja, lukaisepa tästä postauksesta lisää!


Tosiaan Bloom by Armi Helena on yhden naisen perustama kotimainen taidejulistemerkki, jonka printeissä luotetaan kukkien voimaan sekä tärkeään sanomaan. Merkki avasi juuri hiljattain oman verkkokaupan ja näitä upeita julisteita pääsee ihastelemaan tarkemmin täällä. Sain muutes teille vielä alekoodin loppuvuodeksi tuonne verkkokauppaan ja saattekin nyt 2017 vuoden loppuun saakka -15% alennuksen kaikista tuotteista koodilla KMO15. Nämä julisteet ovat myös ihania lahjaideoita pukinkontiin!

Ihailen kovasti ihmisiä, jotka toteuttavat unelmiaan. Erityisesti ihailen niitä, joilla on taito luoda itse jotain kaunista ja mielelläni aina autankin pieniä kotimaisia yrittäjiä heidän uransa alkutaipaleella. Niinpä onkin kiva jakaa teille täällä kuvia näistä Armin tuotteista ja näin saattaa uutta merkkiä laajempaan tietoisuuteen. Toivottavasti tekin ihastutte näihin, itse olen ainakin ihan myyty! Olen myös vaikuttunut Armin tarinasta näiden kuvien takana ja siitä, kuinka hän haluaa tehdä myös omalta osaltaan hyvää ja lahjoittaakin 10% tuotoista hyväntekeväisyyteen. Miten mahtavaa!

Armi kertoo tarinastaan sivuillaan näin: ”Taidejulisteissa yhdistyy intohimoni valokuvaukseen ja sanojen
voimaan. Tekstit kumpuavat usein tahdostani vahvistaa, kannustaa, jakaa
hyvää ja auttaa toisia, sekä syöpätaustani tuomista kokemuksista.
Inspiroidun ihmisistä, joilla on rohkeutta ja suuri sydän.

Valokuvauksessa
olen kiinnostunut siitä, miten valolla voidaan tuoda esiin tai kätkeä,
ja kuinka valo saa värit kukista esiin. Yhdistämällä valokuvat
harkittuihin teksteihin luon teoksia, joista on pitkään iloa
omistajalleen.

Tärkeä osa Bloom by Armi Helenan toimintaa on lahjoittaminen hyvään
tarkoitukseen. Uskon, että hyvä design on enemmän kuin estetiikkaa ja
toimivuutta. Hyvä design on myös auttamista – valitsemalla toiminnan hyvän eteen luomme edellytyksiä yhä paremmalle huomiselle.

Jokaisen
malliston tuotosta lahjoitetaan 10 % valitulle yhdistykselle toiminnan
tukemiseen. Autumn / Winter 2017 -malliston tuotteiden lahjoitus
osoitetaan Rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry:lle.

Sain Armilta meille muutaman hänen printeistään ja tiesin heti, että meidän makuuhuoneeseen nämä sopisivat täydellisesti. Nyt seinällä komeileekin ”happiness” sekä ”turn the page” julisteet. Molemmissa on myös pääosassa nuo herkät ja kauniisti kuvatut kukat. Printeistä paljastuu lisäksi sanomat: ”Happiness- your happiness can only come from you” ja
”Turn the page- you will soon find that life is wonderfull.” 

Nämä molemmat lauseet ovat niin totta. Nyt vuodenvaihteen korvilla monilla on varmasti mielessä jonkinlainen muutos, uuden sivun kääntäminen elämässä. Monesti muutos pelottaa, mutta usein se johtaa kuitenkin uusiin ihaniin asioihin. Joskus muutos liittyy ihmissuhteisiin, joskus töihin tai joskus vaikkapa elämäntapoihin. Juliste voi toimia hyvänä muistutuksena omalla seinällä epäilyksen alla tai sen voi antaa lahjaksi hyvälle ystävälle muistuttamaan, ettei hän ole yksin haasteiden kanssa.

Näissä Armin julisteissa on kyllä kauniit ja syvälliset ajatukset takana ja juuri siksi nämä ovat mielestäni kivan erilaisia.

Ai juu, käykäähän kurkkaamassa instassa kiva arvonta liittyen näihin julisteisiin. Siellä on nyt viikon ajan voimassa arvonta, jossa voi voittaa vapaavalinaisen julisteen bloom by Armi Helenan valikoimista.

Yksi saamani printti oli vähän eri tekniikalla tehty eli tämä alla oleva Loved printti. Sitä on saatavilla verkkokaupassa ihan tavallisena versiona, mutta mahdollista myös tilata niin, että se on pohjustettu kevytlevylle, jossa on takana ripustuskoukku. Näin printin voi kiinnittää suoraan sellaisenaan seinään tai laittaa vaikka hyllylle nojaamaan seinää vasten.

Julisteiden ilme muuttuu myös kovasti erilaisilla kehyksillä. Näihin kaikkiin sopii kauniisti puunväriset kehyksetkin, tuolla verkkokaupassa näkyy muutamilla erilaisilla kehyksillä kuvattuna näitä ja niistä saa hyvin käsityksen, kuinka erilainen lookki erivärisillä kehyksillä tuleekaan.

Nyt toivottelenkin teille oikein mukavaa viikonloppua ja käykäähän ihmeessä tutustumassa Armin kauniisiin töihin hänen instagramissaan tai verkkokaupassaan.

*julisteet saatu

    Lue lisää