JOULUINEN KATTAUS

Viikonloppuna innostuin tekemään vähän jouluisemman kattauksen ja vaikka kuvausolosuhteet olivat vähän haastavat, kelpuutin kuvistani muutamat myös tänne blogiin jaettavaksi. Totesin, että pitäisi kyllä hyvissä ajoin aina ottaa jo nämä jouluiset jutut käyttöön, sillä olen itse ainakin tosi huono käyttämään punaista väriä muuten kuin jouluna. Ja se joulu kun menee niin äkkiä.

Niinpä olenkin nyt arkena pitänyt ahkerasti erilaisia pöytäliinoja ja kerroinkin aikaisemmin olevani mukana Elloksen kampanjassa, jossa olen päässyt testailemaan muutamia Elloksen oman merkin tuotteita. Tämä kaunis pellavaliina kuuluukin juuri noihin ja löytyy ellos home mallistosta täältä. Itselläni on tuo liina myös beigenvärisenä, jolle löytyy kyllä sitten käyttöä ympäri vuoden.

Jouluiseen kattaukseen laitoin lisäksi noita Ferm Livingin winter wonderlandin tuotteita ja sitten tietysti paljon kynttilöitä. Astiat ovat pääosin marimekkoa, pienet glögikupit ovatkin olleen nyt viimeaikoina ahkerassa käytössä!

Nyt elloksen sivuilla on myös menossa kampanja, missä kaikki vuodevaatteet ja kylpytekstiilit saa -20% alennuksella.Käykäähän kurkkaamassa sivuilta!

*postaus sisältää mainoslinkkejä
*pöytäliina saatu

  • Hanna H
    12.12.2017 at 20:17

    Onpa ihanan jouluinen kattaus! 🙂

  • Anonyymi
    13.12.2017 at 04:18

    Moi! Voitko suoristaa tuon olohuoneen taulun (naisen kuva), on vinossa joka kuvassa ja ottaa niin silmään 😉 Muuten niin kaunis koti.

Lue lisää