JOULUN EKAT

 …piparit on leivottu! Meillä pipareiden leipominen kuuluu lasten lempipuuhiin ja niinpä viikonloppuna olivatkin innoissaan kun joulukalenterista paljastui pari uutta piparkakkumuottia ja päästiin leivontapuuhiin. Taikinasta hupeni taas iso osa lasten suihin ja unohdin jälleen kerran kuinka nopeasti nuo piparit kypsyvät ja poltin ekan pellillisen.

No, hyvin jäi vielä koristeltavaksikin näitä ja se taitaakin olla juuri se paras osuus tässä. Strösseleitä ja sokerikuorrutetta kului melkoisesti, mutta hienoja pipareita saivat aikaiseksi. Valmiit pipari hupenivatkin sitten alta aikayksikön, onneksi pakastimeen jäi vielä taikinaa toista kertaa varten. Näissä ehkä lasten mielestä onkin kivaa juuri se, ettei pipareita leivota kovin usein ja siksi se onkin vähän spesiaalijuttu.

Alla vähän kuvasaldoa leivontakesteistä ja nopsaa muutama alevinkki vielä teille eli Stadiumista saa clubilaiset -20% alennuksen koko normaalihintaisesta valikoimasta (ja jäsenalennuksista sekä pakettihinnoista). Alennus näkyy kassalla kunhan kirjaudut sisään tilillesi tai rekisteröidyt clubilaiseksi.

Lindexiltä puolestaan saa kaikki lastentuotteet -20% alennuksella koodilla lapset1750, kurkkaa täältä. Reimalla on vielä loppuviikon voimassa -30% alennus kaikesta (ja ilmainen postitus!) koodilla PRESALEAW17FI. Reiman valikoiman pääset kurkkaamaan tästä.

*sis mainoslinkkejä

  • Hanna H
    15.12.2017 at 18:55

    Ihania kuvia. 🙂 Lapset on kyllä aina ihan innoissaan piparien leipomisesta. 😀 Mukavaa viikonloppua!

Lue lisää