JOULUN KUKKIA

Joululoma on startannut ja olen tänään saanut paketoitua kaikki loput joululahjat ja ennätin tuossa piipahtaa myös kukkakaupassa. Tovi on taas vierähtänyt kun olen kukkia kotiin ostanut, kylläpä näistä tulikin kiva fiilis!

Ostin yhden tuollaisen valmiin näyttävän kimpun ja lisäksi muutaman tuollaisen oksan, jossa on jotain marjan näköisiä juttuja. Sori, unohdin jo mitä nuo olivat nimeltään. Sopivat mielestäni joulunaikaan tosi kivasti ja ovat kuulemma pitkäikäisiäkin.

Ohjelmassa olisi nyt vielä kuusenhaku ja lasten kanssa ajattelimme urakoida vähän lastenhuoneen siivousprojekteja. Tarkoitus olisi käydä läpi lelut ja heittää rikkinäiset roskiin, tarpeettomat kasata kirppiskasaan ja sitten onkin kiva laittaa joulun lahjat siistiin huoneeseen omille paikoilleen.

Milläs mallilla teidän jouluvalmistelut ovat?

Vinkkasin eilen, että Booztilla alkoi jo ale. Ennätin nyt kurkata tarkemmin mitä kaikkea sieltä löytyy ja siellä oli kyllä tosi hyvät aleprossat jo menossa! Esimerkiksi kollaasin Gantin tuotteet kaikki -45% ja -35% alessa, Filippa K:n kaunis villakangastakki -30% alessa jne. Yllätyin, että kokojakin oli vielä tosi hyvin, itse voin kyllä suositella noita Gantin neuleita, ovat olleet laadukkaita! Naisten aletuotteet löytyvät kaikki täältä, miesten täältä ja lasten täältä. Hyvä keino löytää tietyn merkin aletuotteet on kirjoittaa hakuun merkki ja hakutuloksen jälkeen ”lajitteluperusteet”-valikosta valitsee ”korkein alennus”. Näin ekana tulee kaikista parhaat alennukset!

Sis mainoslinkin

    Lue lisää