MARIMEKON KEVÄT 2018 JA HERKULLINEN PORKKANAKAKKU

Monilla on varmasti vähän viha-rakkaussuhde marimekon unikkoon ja täytyy sanoa, että nuoruusvuosien unikkoövereiden jälkeen kesti itselläkin yli 10 vuotta ennen kuin pystyin ajattelemaankaan unikkokuosia.

Viime syksynä marimekon mallistossa oli tosi kaunis väritys unikossa ja niistä hankinkin meille pussilakanat. Tänä keväänä on mielestäni nyt todella ihanat sävyt näissä uusissa unikko-astioissa ja niinpä nappasin mukaan marimuksusta muutaman mukin sekä suloisen pienen maljakon noista uutuuksista.

Katsokaa nyt, eikö olekin ihanan raikkaat (ja keväiset!!) värit! Ja nämä sopivat kivasti yhteen valkoisten oiva-astioiden kanssa tai vaikkapa valkoisen teeman kanssa. Marimuksussa oli näitä 2,5 dl mukeja ja sitten isompia 4dl mukeja, uusia kauniita maljakoita sekä hauskoja pieniä pyöreitä lautasia valkoisena. Nuo kaikki olivat marimekon kevään 2018 uutta. Kuulemma lisää näitä unikkoja on tulossa varastoon jo mahdollisesti ensi viikolla, joten käykäähän kurkkaamassa jos tykästyitte. Myös tuo kaunis aarikan kakkulautanen on marimuksusta ostettu, minulta löytyy tästä se pienempikin versio ja kyllä nämä aarikan tuotteet ovat kanssa kovasti mieleeni.

En ole hetkeen kyllä nähnyt mitään söpömpää kuin tämän mini maljakon! Väri tuossa on erityisesti superkaunis ja sopii kivasti yhteen niin uuden valkoisen kuin vanhojenkin marimekon flower-maljakoiden kanssa.

Kävimme tuossa yksi päivä Seinäjoella alennusmyynneissä ja poikkesimme samalla reissulla kahvilla Valkoinen Puu- nimisessä kahvilassa. Söin siellä taivaallisen hyvää porkkanakakkua ja niinpä tuli himo leipoa porkkanakakku myös kotona. Se onkin yksi suosikkikakuistani, yleensä vain teen sitä pellille, joten oli kiva vaihteeksi kokeilla tällaista pyöreääkin versiota. Kakun leivoin netistä löytämälläni reseptillä ja siitä tuli to-del-la hyvää! Reseptin nimi oli ”maailman paras porkkanakku” ja veti kyllä vertoja nimelleen. Resepti löytyy täältä.

Jaahas, loma alkaa uhkaavasti lähentyä loppuaan, mutta onneksi tässä on vielä pari päivää joutenoloa jäljellä. Oikein mukavaa tulevaa vuotta teille kaikille!

* mukeista, maljakosta ja kakkulautasesta saatu alennusta blogin kautta

  • Muuttuva kotini Päivi S
    30.12.2017 at 15:44

    Ainoat mitä unikkoa on vielä jäljellä, niin beigen väriset käsipyyhkeet ja mustalla unikolla olevat motit. Verhot ja tapletit olleet beige mustaa valkoista ja kierrätetty eteenpäin 🙂 Iso kukkainen unikko oli kaunis verhona, sen voisin meillekkin ostaa. Nuo mukit ovat kyllä nätit ja sopivasti sinistä raikastamassa.

  • Anonyymi
    8.1.2018 at 08:00

    Ihastuin tuohon Aarikan kauniiseen kakkulautaseen postauksesi myötä, ja pelkään pahoin, että joudun maksamaan itseni kipeäksi ja hankkimaan tuon piakkoin..

Lue lisää