MARIMUKSUN ASTIAKAMPANJA JA MARIMEKON JOULUA

 *Kaupallinen yhteistyö marimuksun kanssa

Moikka ja mukavaa joulukuun ekaa! Blogissa tällä kertaa juttua marimekon joulun sisustustuotteista sekä astioista ja hyvä alevinkki, mikäli nämä astiat sinuun kolahtivat! Kuvat on napattu tosin jo yli kuukausi sitten, joten mitään joulua ei muuten näissä näy, vaikka nyt jo tosiaan vähän sitäkin on laitettu.

Marimekon joulun tekstiileissä on tänä vuonna paljon kultaa ja tietysti punaista. Itse ihastuin eniten ehkä tuohon spalje-kankaaseen, mikä sopii niin pöytäliinaksi kuin verhoiksikin. Sen kanssa sopii hyvin monenlaiset astiat, katoin kuviin pöydän muutamilla uusilla marimekon tuotteilla sekä vanhoilla kaapista löytyvillä marimekon astioilla.

Marimuksussa starttaa astia-kampanja virallisesti ensi viikolla, mutta te blogini lukujat saatte siihen pienen varaslähdön ja saattekin -20% alennuksen kaikista marimekon astioista, maljakoista ja tarjottimista koodilla joulu17. Erikoistarjouksena marimuksussa on vielä mustat ja punaiset
räsymattomukit hintaan 12e/kpl sekä mustat ja punaiset räsymattolautaset
16e/kpl. Ale näissä siis 30%

Alennuksen voi hyödyntää verkkokaupassa täällä tai sitten paikanpäällä liikkeessä. Tuolla sivustolla on muutostöitä menossa ja sen vuoksi applen selaimella selatessa ei pääse siirtymään tuotteissa seuraavalle sivulle. Jos siis puhelimella tökkii niin kokeilkaa tietokoneella ja/tai eri selaimella.

Monet noista marimekon tuotteista ovat kivoja lahjoja pukinkonttiinkin, itse ainakin tykkäisin jos esimerkiksi saisin jonkun ihanan joulumukin. Näissä marimekon oiva-astioissa on se kiva puoli, että mustat ja nämä uudet sopivat mielestäni hyvin keskenäänkin ja itse tykkäänkin käyttää näitä sekaisin. Ai juu, marimuksun sivuilla on nyt myös tasaraita-kamppis ja kaikki tasaraitatuotteet ovat -20% alessa. Astiat löytyvät sivuilta täältä ja maljakot ym. sisustustuotteet täältä.

Marimuksusta nappasin mukaani myös marimekon joululehden, missä on tosi kauniita kuvia. Marimekon mainoskuvat ovat kyllä aina tosi laadukkaita ja loppuun asti mietittyjä. Kuvia katsellessa ei oikeastaan mieti, että katselee tuotekatalogia vaan enemmänkin fiilistelee kuvia.

Marimekon joulumalliston tuotteet ovat myös siitä kivoja, että niitä voi käyttää muulloinkin kuin jouluna. Punaiset astiat sopivat piristämään kattausta ympäri vuoden ja kullansävyiset tekstiilit ovat kauniit koska tahansa. Tuosta spalje-kuosista löytyy myös ihania pussilakanoita tuolta marimuksusta ja jouluiseen kotiin sopii oikein hyvin uudet punaiset räsymattopussilakanat ja villahuovat.

Pikkuhiljaa alkaa se joulufiilis hiipiä tännekin ja lapset ovat ainakin meillä olleet innoissaan ekan luukun avaamisesta. Tänä vuonna täytin kalenterit enimmäkseen käytettynä ostetuilla pienillä leluilla, Eeville petsejä ja Aatulle legoja. Lisäksi kalenterissa on piparkakkumuotteja ym puuhastelua koko perheelle.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti alekoodista oli iloa!

 • Anonyymi
  2.12.2017 at 08:31

  Ai että mikä kattaus. Ja toi kangas, niin juhlava. Täytyykin tänään kurkata omaa kangasvarastoa, löytyykö sopivaa joulupöytään.
  Olen etsiskellyt meidän olohuoneeseen talveksi uutta mattoa ja teidän olkkarin matto näyttää todella kivalta. Saanko kysyä mistä hankittu ja oletko ollut tyytyväinen? Meillä on valkoinen parkettilattia, joten tuo värinsä puolesta hieman haasteita maton etsintään. Useimmat valkopohjaiset näyttää helposti tunkkaisilta/likaisilta, joten tummilla menty tähän saakka. Talveksi olisi kiva saada vähän paksumpaa ja isompaa mattoa.
  Mukavaa joulukuun ekaa viikonloppua.😊
  T. Anna

  • Sini
   2.12.2017 at 09:10

   Kiitos! Tuo matto on Beni Ourain merkkinen ja ostin sen käytettynä. Se on tosiaan enemmänkin beigensävyinen. Mites annon jalpaikka? Se on meillä tuossa olkkarin viereisessä tv-tilassa ja on vaaleampi ja pysynyt meillä hyvänä monta vuotta!

 • Muuttuva kotini Päivi S
  3.12.2017 at 15:53

  Tuo pöytäliina on kyllä ihana, pitää kyllä miettiä että raskisko ostaa. Mulla ollut jouluna pellavaliina, mutta tämä on jotenki raikkaampi 🙂

  • Sini
   10.12.2017 at 20:57

   Pellavaliinat ovat myös kauniita! Lapsiperheessä liina kestää sen yhden ruokailun, joten onneksi jouluna ehtii kattaa useamman liinan 🙂

 • Kaisa
  15.12.2017 at 07:34

  Hei,

  Myöhästyin tuosta marimuksun kampanjasta, ei taida enää olla voimassa -20%?

  Ihana jouluntunnelma teillä kotona jo ��❤️

  -Kaisa

Lue lisää