PIENET MUISTAMISET

Löytyykö sieltä ruudun takaa muita Dermosil-faneja? Te varmaan tiedättekin sitten jo mitä postaus koskee, mutta mikäli tuotemerkki on sinulle uusi, niin lukaisehan lisää!

Tähän aikaan vuodesta ainakin itse monesti pähkäilen, että mitähän sitä hommaisi lasten hoitajille ja opettajille muistamisiksi. Tietenkään pakko ei ole hommata mitään, mutta mielestäni se on kiva tapa kiittää kuluneesta vuodesta ja koska arvostan kovasti heidän lasteni eteen tekemää työtä, haluan myös muistaa heitä jollain kivalla pienellä lahjalla.

Täytyy oikein muistella mitä aikaisempina vuosina olen vienyt muistamiseksi, ainakin jotain herkkuja ja sitten joskus aikaisemminkin näitä dermosilin tuotteita. Dermosil on tosiaan kotimainen ritys, joka kehittää ja myy ihonhoito-, hiustenhoito- ja meikkituotteita sekä ravintolisiä. Olen itse ollut dermosil-kosmetiikan käyttäjä jo ainakin 10 vuotta ja olen ollut kovin tyytyväinen heidän tuotteisiinsa. Nykyään heillä on hieno verkkokauppa, josta voi tilata kuka tahansa, mutta muistan kuinka alkuajoilla tilaukset tehtiin dermosil-lehden perusteella ja usein kimppatilauksena työporukan kanssa. Yksi siis hoiti tilauksen kaikilta ja sitten tuotteet jaettiin työpaikalla/kaveriporukalla tilanneiden kesken. Vähän samalla periaatteella tilaan vieläkin eli isomman porukan kanssa kimpassa, mutta tosiaan tuolta verkkokaupasta voi tilata ihan yksinäänkin eikä siellä ole mitään minimitilausmäärää.

Tsekkasin, että nyt toimitusaika näytti olevan 2-3 arkipäivää ja yli 25 euron tilauksille toimitus on ilmainen. Hyvin ehtii lahjat siis vielä hankkia!

Tuossa kun selasin jokin aika sitten dermosil kuvastoa bongasin sieltä näitä kivoja joulutuotteita. Heillä on monesti juuri joulun aikaan tällaisia special-tuotteita ja myös vanhoja suosikkeja, jotka on pakattu nätteihin lahjapakkauksiin. Hinnat ovat mielestäni dermosililla varsin kohtuulliset ja senkin vuoksi voin kyllä lämpimästi suositella merkin tuotteita muillekin. Tämä ei tosiaan ole mikään maksettu mainospostaus vaan kaikki tuotteet olen aina ostanut ihan omilla rahoillani kuten myös nämä kuvissa näkyvät. Tuolla on myös bonusjärjestelmä, jossa tilauksien kerryttämillä pisteillä saa sitten valita aina kaupanpäällisiä. Nyt joulukuussa näytti tulevan tuplabonukset kaikista tilauksista.

Tosiaan siis näitä joulutuotteita ajattelin tänä vuonna antaa hoitajille ja opettajilla lahjaksi. Ja nyt täytyy vinkata kaikilla lakritsan ystäville, että tämä Suomi 100-malliston lakritsisaippua ja -käsivoide setti on kyllä ihan tajuttoman hyvän tuoksuinen! Omasta mielestäni parasta jäätelöä on Aino lakritsa jätski (siellä kun on niitä isoja lakrtsapaloja) ja tämä käsivoide ja saippua tuoksuu juuri siltä, miltä se jätski maistuu. Onneksi tilasin yhden pakkauksen itsellenikin. Tästä tuotteesta menee muutes jokaisesta paketista 1 euro lahjoituksena Mannerheimin lastensuojeluliitolle. Tuo pakkaus maksaa 10 euroa ja sen voi toki avata ja antaa paketista vaikka vaan yhden tuotteen per henkilö jos on enemmän muistettavia.

Tilasin lahjaksi myös tämän karpalokuorintavoiteen sekä yhden tuollaisen keittiösaippuasetin. Kuorintavoidetta en päässyt tuoksuttelemaan, sillä siinä on muovisuojat päällä, mutta keittiösaippuassa tuoksuu mm. minttu ja se vaikutti kyllä ihanan raikkaalta. Nuo dermon keittiösaippuat ovat ainakin ennen olleet tosi hyviä ja niillä saa kätevästi käsistä pois esimerkiksi kalan ja sipulin tuoksut. Saippuaa näytti olevan tuolla myynnissä myös ilman tuota keittiöliinaa yksittäisenä tuotteena.

Täydensin samalla myös vähän omia siivousvarastoja ja tilasin tuota Living-kategorian puolelta yleispuhdistusainetta ja keittiöpuhdistusainetta sekä näille täyttöpakkaukset. Lisäksi hankin vartalosaippuaa ja käsisaippuaa, koska pidin noista mustista pulloista niin paljon.

Tuon keittiöpuhdistusaineen ainesosista 99,9 % on luonnollista alkuperää, se on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita.Siinä on sellainen raikas sitruunainen tuoksu. Myös yleispuhdistusaine on ECOCERT -sertifioitu tuote ja se tuoksuu taas mintulta.

Olisi kiva kuulla mitkä ovat teidän dermo-suosikit jos tuotemerkki on teille tuttu!

 • Miia
  5.12.2017 at 16:30

  Dermosililtä tulee usein tilattua kaikenlaista. Ehdoton suosikki on tuo mainitsemasi keittiösaippua, sitä tulee käytettyä monta kertaa päivässä. Toinen suosikki on mandariinisuihkugeeli 🙂

  • Sini
   10.12.2017 at 20:55

   Se suihkugeeli on ihanan tuoksuista! Samoin on muutes se vaaleanpunainen vitamin E suihkugeeli!

Lue lisää