TOINEN ADVENTTI

Toinen adventti on sujunut leppoisissa tunnelmissa. Kolmen päivän vapaiden aikana ehtii hyvin nollata viikon kiireet ja tänään ei olekaan ollut oikeastaan mitään ”pakollista” tekemistä. Ihanaa!

Tuossa hetken oli niin ihanan valoisaa, että päätin napata muutamat kuvat kotoa. Tuntuu, että tämä aika on kyllä niin haastavaa blogin päivittämiselle, sillä arkisin kuvaaminen on mahdotonta kun töiden jälkeen on pilkkopimeää.

Tämmöiseltä näyttää meillä toisena adventtina, alkaa pikkuhiljaa se joulufiilis jo hiipiä tännekin! Käykäähän muutes kurkkaamassa eiliset alevinkit, ne ovat voimassa vielä tänään. Ja käykää myös osallistumassa instassa bloom by Armi Helena julisteen arvontaan.

 • Muuttuva kotini Päivi S
  10.12.2017 at 20:04

  Hauskat nuo kalenterit 🙂

  Tuo valokuvien ottaminen on kyllä haasteellista 🙁 Ihmettelen, että miten monet saa niin hyviä kuvia otettua tähän aikaan ? Muokkaavatko ne niin vaaleiksi? Itellä tuntuu välillä, että tulee aika keltaisiakin kuvia ja jso niitä alkais kauheasti muokkaan, niin tunnelma taas katoaa. Ei siis helppo nakki 🙂

  • Sini
   10.12.2017 at 20:45

   Itsellä ainakin kuvat tulee otettua vapaapäivinä ja silloinkin on vain 1-2h valoisaa aikaa. Nyt otin viikonloppuna illalla kuvia yhdestä kattauksesta. Totesin, että keinovalossa kuvaaminen on kyllä tosi haasteellista, ainakaan itse en oikein ikinä onnistu niissä kuvissa. Ei siis todellakaan helppoa!

Lue lisää