HARMAATA JA SINISTÄ

Pitkästä aikaa postaus muutamista asukuvista tänne blogin puolelle. Jos ilmat ovat olleet vähän harmaan niin harmaata on löytynyt myös vaatekerrasta. Tämä* kuvien harmaa takki osoittautui kyllä todella kivaksi ja hyvänmalliseksi. Takki on perinteistä villakangastakkia ohuempi, joten sopii myös kevään lämpeneville keleille (sitten joskus kun ne saapuvat…). Takista löytyy myön nätti tummempi sävy sekä kaunis roosa.


Yhdistin harmaaseen takkiin sinistä, mielestäni nuo kaksi väriä sopivatkin tosi kivasti yhteen. Iso suositus myös kuvassa näkyvälle Makia merinovillapipolle, tosi lämmin ja kaunis pipo. Tätä löytyy useammasta sävystä täältä*. Tuo navy on todella tummansininen ja siinä on harmaa tupsu.


Jalassa minulla on tuossa luottomerkkini Liu-Jo:n tummansiniset* farkut. Kyseisen merkin farkut ovat omasta mielestäni ehkä parhaat farkut ikinä, etenkin tuo bottom up malli. Olen näitä käyttänyt valehtelematta nyt kaksi viikkoa putkeen, ovat tälläkin hetkellä jalassani.


Mitä tykkäätte tästä harmaa/sinisestä asusta?

pipo Makia // takki Vero Moda // farkut Liu-Jo // kengät Tiger of Sweden // laukku Celine // huivi Balmuir

*takki ja pipo saatu
**sis. mainoslinkkejä

 • j.m
  19.1.2018 at 09:23

  Harmaa ja tummansininen toimii aina 🙂 Mistä muuten tuo teidän olkkarin matto? Mulla samantyylinen hakusessa mutta ei jaksaisi alkaa tilaamaan jos hyvä laatu ei varmasti tiedossa.

  • Sini
   19.1.2018 at 11:39

   Maton löysin käytettynä, mutta on alunperin ostettu täältä http://kauppa.zocohome.fi/

   Olen kyllä tykännyt siitä kovasti!

Lue lisää