KEVÄÄN 2018 SÄVYT SISUSTUKSESSA JA -20% ALEKOODI

Onko joku muu myös sitä mieltä, että joulusta voisi hypätä suoraan kevääseen? Mikähän siinä on, että kun ne jouluiset koristeet saa raivattua pois, tekee kovasti mieli laittaa ihana keväisiä sävyjä jo esille. Voiko tammikuussa ajatella olevansa jo ”kevään korvilla”?

Asiaa ei tietysti helpota yhtään se, että joka paikassa näkyy jo kevään sisustustrendejä, puhutaan pastelliväreistä ja sisustuslehdissäkin kevät on jo monessa numerossa teemana. Minä tuossa vapaapäivänä laitoinkin syksyiset ja jouluiset tyynyliinat jo pesuun ja kaivoin kaapista vähän raikkaammat tyynyt tilalle. Täytyy sanoa, että ihanan piristävä muutos, noinkin pienestä se voi olla kiinni. Ehkä itseä auttaakin tässä pitkässä ja pimeässä talvessa ajatus siitä, että kyllä se kevät ihan kohta on. Kai se on sallittua huijata vähän itseäkin laittamalla jo pastellisävyjä kotiin.

Meidän olkkarin keväisemmästä ilmeestä vielä myöhemmin lisää, mutta kurkataanpa äkkiä näihin elloksen kevätmalliston kuviin. Tykkään kovasti aina näistä elloksen stailatuista kuvista ja täytyy kyllä sanoa, että elloksella on paljon kivoja tuotteita, etenkin juuri tuolla sisustuspuolella. Elloksen kevätuutuudet löytyy kaikki kätevästi täältä.

Tässä kuvien muodossa muutama ellokselta löytyvä sisustusuutuus ja lopussa vielä kollaasissa pari omaa suosikkiani. Kovasti näyttää sametti pitävän pintansa, väreissä on murrettuja pastellisävyjä paljon ja luonnonläheisyys on nyt kovasti in edelleen. Mitäs tykkäätte näistä kuvista ja iskeekö kevään trendit teihin?

Ellokselta saa muutes nyt -20% alennuksen kodinvalikoiman tuotteista, koodin pääset aktivoimaan tästä. Alennus koskee myös merkkituotteita ja jo alennettujakin tuotteita. Alennus koskee kodintekstiilejä, sisustustarvikkeita, mattoja, tapetteja ja sisävalaisimia. Alennusta ei voi yhdistää elektroniikkatuotteisiin ja
-tarvikkeisiin, huonekaluihin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, DBKD, Gant
Home ja Marimekko.

kaikki kuvat: ellos.com

pöytä // tuoli // maljakot

*sisältää mainoslinkkejä

 • Hanna H
  6.1.2018 at 16:50

  Aika kivoja sisustusjuttuja olet Ellokselta poiminut. Ja kyllä nyt voi vaihtaa jo raikkaammat sävyt sisustukseen. Auringon valo alkaa lisääntyä jatkuvasti! 🙂

  • Sini
   9.1.2018 at 13:15

   Ihanaa kyllä kun aurinkoakin on alkanut näkymään. Heti energisempi olo!

 • Kaisa
  7.1.2018 at 19:43

  Todellakin voisi hypätä suoraan joulusta kevääseen. Joulun kun siivosin pois, olisin niin kovasti halunnut laittaa jo pastelliset tyynynpäälliset. Mutta, odotan helmikuuhun jolloin olen perinteisesti kevättä ja pastellia kotiin laittanut.
  Ihania juttuja olet Ellokselta napannut, moni juttu voisi kotiutua meillekin!

  • Sini
   9.1.2018 at 13:16

   Mä otin jo pienen varaslähdön 🙂 Eikös ollutkin kivoja kevätjuttuja!

Lue lisää