LAA LAA LIVING: KAUNIIT SEINÄRISTIKOT

 *yhteistyössä Laa Laa Living

Oletteko törmänneet instagramissa näihin söpöihin seinäristikoihin? Kyseessä on ihan uusi kotimainen brändi nimeltä Laa Laa Living ja heidän valmistamat hauskat seinäristikot. Ristot sinällään eivät ole mikään uusi juttu, mutta näissä on jujuna, että ristikon muoto ei aina olekaan se perinteinen neliö vaan näitä löytyy mm. suloisina pupun mallisina. Kurkatkaapa lisää!

Laa Laa Living on tosiaan uusi suomalainen sisustusmerkki ja heidän ensimmäiset tuotteensa ovat nämä kyseiset seinäristikot. Ristikot ovat hauskoja sisustuselementtejä, mutta myös ihan käytännöllisiä. Nämä toimivat monessa huoneessa ja näihin voi kätevästi ripustaa pieniä tavaroita tai vaikka muistilappuja ja rakkaita valokuvia. Ristikot voi kiinnittää seinään noin kuin meillä on laitettu tai ne voi laittaa esimerkiksi hyllylle tai pöydälle nojaamaan seinää vasten.

Sain meille Laa Laa Livingilta kaksi pupuristikkoa ja tuossa joululomalla ne laitettiinkin paikoilleen. Aatun huoneeseen valitsin tämän mustan pupun. Tuolta verkkokaupasta on mahdollista ostaa lisävarusteena näihin noita koukkuja ja klipsejä. Meidän omat koukut onkin tuolta Laa Laa Livingista, mutta kuvissa näkyvät klipsit on granitista.

Pojilla ei ehkä niin paljoa ole sitä pikkusälää mitä tytöillä, joten Aatun ristikossa onkin vähän hillitymmin tavaraa. Lapset kyllä tykkäävät ainakin meillä kovasti katsella omia vanhoja valokuviaan, joten tuohon Aatunkin omaan laitoin pari kuvaa esille. Lisäksi seinällä jo aikaisemmin  olleet Star Wars naamarit pääsivät myös tuohon roikkumaan. Ristikko on kiva sisustuselementti myös ihan sellaisenaan, varmaan jossakin vaiheessa pidämme tuota koristeena seinällä ihan tyhjilläänkin.

Eevin huoneeseen valitsin valkoisen pupun, joskin näitä voi helposti vaihdella huoneesta toiseen, sillä ristikko vain nostetaan koukuista pois ja vaihdetaan toinen tilalle. Eevin oman laitoin tuonne hänen vaatehuoneeseensa, missä Eevillä on aikaisemmin ollut magneeteilla kiinni seinässä erilaisia mustilappuja, lukkaria jne.

Tytöillä tätä pikkutavaraa riittää, joten tähän saa nyt kivasti esille (ja talteen) esimerkiksi pampuloita, pantoja, koruja ja vaikka mitä muuta. Nämä pupunmalliset ristikot oli meillä ainakin hitti ja jos sinäkin tykästyit niin nyt saa kaikkiin Laa Laa Livingin tilauksiin ilmaiset postikulut 15.1.2018 saakka koodilla SLIIK

Instassa on meneillään myös arvonta, jossa voi voittaa yhden vapaavalintaisen ristikon, käykäähän osallistumassa täällä.

*ristikot saatu blogin kautta

 • Eija
  5.1.2018 at 11:42

  Kiitos, nuo ristikot ovat juuri etsinnässä, hauskoja

 • Anonyymi
  3.3.2019 at 14:52

  Hei!
  Mistä pojan huoneen pöytä ja tuoli hankittu? Kivan näköistä! 😊

  • Anonyymi
   5.3.2019 at 06:50

   Moi!pöytä on itse tehty eli vanerilevy ja siinä hay merkin metallijalat. Tuoli on Fritz Hansen drop chair ja ainakin Vepsäläinen myy
   Sini

Lue lisää