MATRI LEMPI SÄNGYNPÄÄTY

 *Yhteistyössä Matri

Oikeanlaisen sängynpäädyn löytäminen osoittautui itsellä aika haastavaksi hommaksi. Mielestäni monet sängynpäädyt olivat muotoilultaan liian massiivisia tai sitten liian romanttisia. Katselin sopivaa sängynpäätyä tovin jos toisenkin, mutta ajattelin, että ehkä se oikea joskus tulee vielä vastaan. Ja tulihan se!

Ennen kun törmäsin tähän Lempi-sängynpäätyyn olinkin itseasiassa miettinyt yhdeksi vaihtoehdoksi Matrin slim mallin sängynpäätyä, johon on saatavilla useita erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Kuitenkin se värin valinta oli aika hankalaa sillä meidän sänkymme on musta, mutta sängynpäädyksi olisin halunnut jonkun vaalean pellavatyylisen elävän kankaan enkä oikein tiennyt, että sopiiko se sitten tuon mustan sängyn kanssa yhteen. Pääty jäi sitten tosiaan vielä hankkimatta, mutta sitten viimeisimmässä Habitaressa esiteltiin uusi Lempi-sängynpääty ja tiesin heti ensimmäisestä kuvasta, että siinä se meidän sängynpäätymme nyt on!

Lempi-sängynpääty on valmistettu rottinkipunoksesta ja punosta ympäröi kaunis massiivisaarninen runko. Kiinnitys on kahdella ruuvilla ja asentaminen oli tosi nopeaa ja helppoa. Tosin pienen mittavirheen takia pääty tuli pikkaisen ylemmäs kuin mitä piti, mutta ehkä se joskus vielä tuosta saadaan laskettua vähän alemmas. Lempi sopii mielestäni täydellisesti yhteen tuon tammiparketin kanssa ja korostuu kauniisti tummaa kukkatapettia vasten. Jotenkin sängynpääty rauhoittaa makuuhuoneen ilmettä ja kokoaa nuo kalusteet yhteen. Ilman sängynpäätyä huone näytti mielestäni keskeneräiseltä, joskin senkin kanssa pystyi kyllä elämään.

Instassa tästä päädystä laitoinkin kuvan silloin kun se meille saapui paketissa ja monet kommentoivatkin, että tuollainen rottinkipääty toi muistoja lapsuudesta. Ja tottahan se on, rottinkin oli yhteen aikaan todella suosittu materiaali kalusteissa ja nyt rottinkin onkin viime vuosina taas tehnyt kovaa come backia. Sängyssä meillä on nyt muutes nuo ihanat middnatt merkin pussilakanat sävyssä dromedary. Sävy on mielestäni tuollainen toffee/kinuski ja sopii kivasti yhteen niin lempi-sängynpäädyn kanssa kuin tuon kukkatapetinkin. Olisin halunnut näiden kanssa vielä ne isommat 60×90 kokoiset tyynyliinat, mutta ovat olleet jo jonkin aikaa loppu heidän verkkokaupastaan. Täytyy siis vain odotella, että varastoon tulisi täydennystä. Materiaali on näissä todella mukavantuntuista ekologista puuvillaa ja voin kyllä lämpimästi suositella näitä muillekin. Valkoisen Harmajan Suvilla on näistä muutes tosi ihanan väriset haalean roosan sävyiset petivaatteet, kurkatkaapa täältä.

Nuo viime postauksessa
esitellyt ihanat pikkumaljakot ja kaktus pääsivät nyt tuohon
yöpöydälleni, toisen maljakon sävy onkin aikalailla sama kuin mitä
noiden petivaatteiden väri on.

Mitäs te tykkäätte tästä lempi-sängynpäädystä?
*sängynpäädystä saatu alennusta
 • Keep fit and live!
  30.1.2018 at 20:21

  Aina niin kaunista, jokainen yksityiskohta sopii toisen kanssa. Vaikken itse juuri pidä puun väristä, niin pidän sinun tavasta yhdistää siihen mustaa ja kalusteita. Todella kaunis kokonaisuus tämä makuuhuonekin!

 • Sini
  30.1.2018 at 20:39

  Kiitos kivasta kommentista! Ja juu, itsellä on myös monesti niin, että vaikken itselleni voisi jotain juttua/tyyliä ajatella, saatan kuitenkin ihailla sitä muilla! Mukavaa viikkoa!

 • Priska
  30.1.2018 at 21:11

  Kaunista on ja ja sängynpääty tuo ryhtiä huoneeseen! Hyvä löytö tuo rottinkipääty. Tulee tosiaan kasarivibat, mutta hyvällä tavalla. Meillä kotona oli silloin samantyyliset keittiöntuolit, sellaiset putkijalkaiset. Matrilla on kyllä paljon muutakin ihanaa…

  • Sini
   31.1.2018 at 12:11

   Voi, muistan juurikin nuo tuollaiset rottinkituolit! Niitä näyttäisi nyt olevan myös taas myynnissä!

 • heidi raatikainen
  31.1.2018 at 06:08

  Tykkään! Ihanan nostalginen, mutta taas toisaalta just tän hetken trendin pinnalla.

  • Sini
   31.1.2018 at 12:12

   Kiva kuulla, että tykkäät!

 • Anonyymi
  31.1.2018 at 09:11

  Kaunis kokonaisuus. Ihana on tuo kukkatapetti. Mikä mahtaa olla tapetti?

  • Sini
   31.1.2018 at 12:11

   Kiitos! Kyseessä on Ellie Cashman designin tapetti.

 • Maria
  31.1.2018 at 15:12

  Tykkään kovasti kokonaisuudesta 🙂 sängynpääty sopii hyvin myös muotokieleltään teidän makkariin. Ihanan rohkeita värivalintoja olet tehnyt!

  • Sini
   10.2.2018 at 21:00

   Kiitos kovasti! Tykkään makkarin fiiliksestä itsekin paljon!

 • Lehdokki
  10.2.2018 at 14:57

  Aivan häkellyttävä makuuhuone, todella kaunis. Kertoisitko tuleeko tapetti mittojen mukaan leikattuna vuodiksi vai täysinä rullina, joista itse kohdistetaan kuviot ja jää kamalasti hukkapaloja?

 • Lehdokki
  10.2.2018 at 14:57

  Aivan häkellyttävä makuuhuone, todella kaunis. Kertoisitko tuleeko tapetti mittojen mukaan leikattuna vuodiksi vai täysinä rullina, joista itse kohdistetaan kuviot ja jää kamalasti hukkapaloja?

  • Sini
   10.2.2018 at 21:00

   Voi kiitos! Tapetti tuli yhdessä isossa rullassa ja siinä valmiiksi seinän mittojen mukaan tehdyt leikkauskohdat ja hukkapaloja ei tule kun mittojen mukaan tosiaan tehdään tuo tapetti.

Lue lisää