MOLO KIDS VÄLIKAUSI KEVÄT 2018

 *Yhteistyössä marimuksu kaupan kanssa

Joka vuosi taitaa olla se sama juttu, että kun saadaan kunnon pakkaskelit niin kevään välikausivaatteet tulevat myyntiin. Silloin se ajatus keväästä tuntuu aina vielä kovin kaukaiselta, mutta kyllä se kevät on sieltä joka vuosi tullut kuitenkin.

Tosiaan, kevään Molo Kidsin välikausivaatteet ovat saapuneet ja kävin meidän omat ostamassa tuosta paikallisesta marimuksu kaupasta. Mielestäni näistä välikausivaatteista on kiva aina nähdä vähä sovituskuvia, sillä vaatteiden leikkaukset ja kuosien värit tulevat jotenkin paremmin esiin ja yleensä näyttävät aikalailla erilaisilta kuin mitä niissä tuotekuvissa. Jos siis mietitte mitä lapsille kevääksi hankkisi niin toivottavasti näistä on apua!

Meillä on ollut Molo Kidsin välikausivaatteet jo monena vuonna ja olen tykännyt niin kuoseista, malleista kuin laadustakin. Erityisen hitiksi on noussut nämä soft shell takit, jotka ovat erittäin hyvillä teknisillä ominaisuuksilla varustellut ja lisäksi mukavan notkeat päällä. Näissä on siis lapsen helppo liikkua ja touhuta. Meillä onkin varmaan nämä soft shellit olleet eniten käytössä, sillä alle voi pukea ensi vähän paksumman paidan ja nämä menevät myös kesällä viileämmillä keleillä. Iso peukku siis näille!

Viime vuonna Eevillä olikin tämä Hillary takki käytössä ja tyttö itse tykkäsi tästä hieman pidemmästä mallista kovasti. Tänä vuonna takista löytyy tällainen kaunis Palm Springs kuosi, mikä on kyllä tosi keväinen ja ihanan värikäs. Eevi on nyt reilut 130 cm pitkä ja hänellä on takista koko 140. 

Aatulle ostin tämän Cloudy soft shell takin, missä oli tänä vuonna hauska planes and birds kuosi. Oli kyllä Aatun mieleen niin kuin yleensäkin monet molo kidsin kuosit. Tämän vuotisessa takissa on helmassa ja hihoissa resorit, joten malli on vähän pusakkamaisempi kuin viime vuonna. Tykkään kyllä, sillä tämä sopii kivasti farkkujenkin kanssa. Aatu on nyt n 122cm pitkä ja hänelle otin takista koon 128. Apua, en meinaa millään tajuta, että Aatu käyttää jo noin isoja vaatteita!

Aatulle ostin myös tämän hyväksi todetun Hopla mallisen välikausitakin, tästä myös hänellä koko 128. Tämän vuoden mallissa pojilla on tuo bmx kuosi ja tytöillä superhyperihana big bloom. Tuohon tyttöjen takkiin sopi muuten tosi nätisti nämä haalean vihreät välikausihousut! Harmi kun en tajunnut ottaa tuosta big bloom kuosista kuvaa, sillä tuo tuotekuva ei todellakaan tee kuosille oikeutta. Pohjaväri on sellainen kaunis meleerattu harmaa ja kukista löytyy haalean vaaleanpunaista, lilaa ja lehdistä aavistus tuota vaaleanharmaata. Eeville ei tuo hopla mallin takki oikein istu, mutta pitää katsella jos tuosta kuosista hankkisi hänelle vähän toisenmallisen takin kevääksi vielä. Katsotaan onko tarvetta, viime vuonna kevyttopasta Eevi siirtyi suoraan tuohon softshell takkiin.

Housuina Aatulla on kuvissa nämä haven välikausihousut sävyssä almost black, eli melkein mustat, mutta eivät ihan pikimustat. Tästä mallista olen itse tykännyt todella, sillä on välikausihousuksi kivan kapea ja ovat kuitenkin aika notkeat. Eevi ei näitä enää suostu pitämään, koska ainoat välikausihousut mitkä kelpuuttaa ovat reiman kapea soft shell housut. Reima on muutes tulossa uutena merkkinä tänä keväänä marimuksuun, kiva nähdä millaisia kevätvaatteita heille tulee tänä vuonna. Yleensä Reimalla on kyllä kivoja kuoseja ja ihanan värikkäitä takkeja.

Marimuksusta ehti näistä osasta jo koot huveta, mutta täydennystä on tulossa tässä vielä lähiviikkoina. Molo kidsilta on tullut myös kivoja sisävaatteita kevääseen ja kesään, kaikki merkin uutuudet löytyy täältä.

Mitäs tykkäsitte tämän kevään kuoseista?
*molo kids tuotteista saatu alennusta

    Lue lisää