VAALEAMPIA VÄREJÄ

Joulun jälkeen saatoin itse hypätä jo suoraan kevääseen nimittäin kaivoin joulutyynyjen tilalle tuollaiset jo vähän hempeämmän sävyiset tyynyt. Väreillä on kyllä valtavan iso vaikutus mielialaan, itsellä on ainakin jotenkin heti kevyempi, iloisempi ja energisempi olo kun ympärillä on vaaleampia sävyjä. Ehkä talvi ja synkkyys saisikin loppua jo jouluun, enempää ei taida meikäläisen pää kestää! Jos kaipaat kotiisi jo vähän vaaleampaa ilmettä, postauksen lopusta löytyy pari hyvää alevinkkiä!

Olen nyt tässä värkkäillyt vähän tämän blogin ulkoasun kanssa ja hommasinkin kokonaan uuden pohjan blogille. Vähän tätä pitää vielä fiksata, mutta eiköhän tämäkin tässä muutaman päivän sisällä saada kuntoon.

Tuo Ferm Livingin roosa plant box* jaksaa kyllä ihastuttaa joka päivä! Sen piti mennä meidän makuuhuoneeseen, mutta tosi kivasti sopi tuohon olkkariinkin niin on jäänyt nyt siihen. Jos teiltä löytyy tälläinen jo ennestään niin suosittelen siihen tuota tarjotinosaa päälle, toimii kätevästi myös laskutasona sohvan vieressä. Nyt mielestäni tarjottimeen oli tulossa toinenkin väri, olikohan musta jos oikein muistan. Ylläolevasta linkistä löytyy eri värivaihtoehtoja tuolla plant boxille ja lisäksi tuo tarjotinosa myös.

Artekin zebra tyynyyn tilasin meille tuossa joulun aikoihin ja sen jälkeen samaa kuosia on löytynytkin niistä jakkaroista, joista kirjoittelin täällä. Pieninä ripauksina tuo seepra on minusta tosi ihana, tämä meidän oma on se pienempi koko ja tuosta löytyy myös 50×50 kokoinen tyyny. Zebra kuosin valikoiman löydät täältä*, uutuutena tuolla mm. kivat pussukat ja istuintyynyt. Tuolla Finnish Design Shopissa on menossa alen loppurysäys ja aletuotteista saakin nyt vielä -15% lisäalennuksen. Tsekatkaapa täältä* jos tekisitte alesta vielä löytöjä kotiin.

Olen muutes varsinainen tyynyharakka. Jos johonkin heräteostoksiin sisustuksen saralla sorrun niin ne ovat yleensä juuri tyynyliinat. Tykkään, että sohvalla on paljon tyynyjä, harvemmin ne kuitenkaan näin siistissä rivissä ovat sillä yleensä kasaan niitä ison kasan pääni alle kun löhöilen sohvalla. Sohvasta puheenollen, nuo meidän sohvat ovatkin asia, joista minulta usein kysytään ja nehän ovat siis Adean band sohvat siinä slim versiossa. Sohvat ovat olleet kovalla käytöllä nyt reilut puolivuotta ja täytyy sanoa, että ovat olleet kyllä hintansa väärtit. Sohvat ovat ihanan pehmeät ja muhkeat ja samalla silti sirot. Kankaana meillä on molemmissa Linosa ja se on kestänyt lapsiperheen elämää hyvin. Kertaakaan en ole joutunut vielä päällisiä pesemään, vaikka aika vaalea sävy kummassakin on eikä meillä ole mitenkään varottu näitä.

Olen nyt viime aikoina aina vapaan rakosen osuessa kohdalle lueskellut tätä uutta My residence sisustuskirjaa. Suosittelen kovasti, aivan ihania kuvia! Kirjaa löytyy täältä* eikä tilaukseen tule postikuluja.

Loppuun vielä muutama hyvä alevinkki elikä iittalan verkkokaupasta* saa myiittala jäsenet -30% alennuksen yhdestä tuotteesta koodilla SINUNETU30. Etu on voimassa 22.1.–28.2. normaalihintaisista tuotteista, poislukien
viimeisimmät uutuustuotteet, valilkoidut taide-esineet sekä Suomi 100 -tuotteet. Myiittalan jäseneksi voi kirjautua täältä ja edun saa heti käyttöönsä. Suosittelen ainakin näitä* ihania rose gold tuotteita, ja tietysti tuolla on paljon muutakin kivaa, uutuudet pääsee muutes tsekkaamaan tästä*.

Ellokselle on tullut nyt tosi paljon uutuuksia ja sieltä löytyy aika hyvä valikoima juurikin näitä hempeitä ja vaaleita sävyjä. Tykkään itse kovasti esimerkiksi tämän alemman kuvan fiiliksestä ja monista kaupan uutuuksista. Hyvä juttu on, että nyt saa noista uutuuksista ja koko kodinvalikoimasta -25% alennuksen (ei huonekalut)! Ale koskee myös merkkituotteita ja alennuksen saa aktivoitua suoraan tästä*. Aivan ihana sävy tuossa kuvan seinässäkin ja nuo roosan ja beigensävyiset samettituolit tulevat varmasti olemaan hitti. Huomasitteko muuten, että suosittu vintage collection tuli ellokselle taas myyntiin pari päivää sitten ja vielä joitain tuotteita siitä löytyy täältä*.

Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita, mattoja, tapetteja ja sisävalaisimia. Alennus ei koske tuotemerkkejä Odd Molly, Gant Home, DBKD, Sandberg Wallpaper, Tolix ja Marimekko.

Jes, nyt edessä onkin neljän päivän vapaat! Aika pitkä lista on tehtävää edessä, mutta josko sitä heti huomenna ahkeroisi rästihommat pois alta ja sitten saisi kolme päivää ottaa rennosti 🙂

*sis mainoslinkin

 • Muuttuva kotini Päivi S
  24.1.2018 at 20:39

  Täällä kans yx tyynyhullu. Teinki juuri postauksen tyynyistä. Onpa kiva tietää, että tuohon Blant boxiin on tarjotin, toimii samalla tasonakin. Hyvä idea, mmonitoimisuus 🙂 Suunnittelin yhteen kohteeseen näitä ja vois johonki kohtaan laittaa päälle tarjottimenki. Teillä on kivan personnallista ja kaunista, tykkään kovasti <3 Meillekkin miettinyt tuota Zepra tyynyä, tois kivaa särmää 🙂

  • Sini
   26.1.2018 at 13:37

   Tyynyt on niin ihania ja niillä saa helposti vaihdettua kodin ilmettä! Zebra on tosiaan sellainen sähäkkä katseenvangitsija, suosittelen!

Lue lisää