KEVÄÄN SISUSTUSUUTUUDET -20% ALELLA

Olen jotenkin tosi fiiliksissä tämän kevään sisustustrendeistä. Yleensä en mitään isompia hankintoja tee trendien perusteella vaan suosin enemmän klassisia, ajattomia valintoja. Kuitenkin esimerkiksi tekstiileissä ja piensisustuksessa trendit näkyy kyllä meilläkin ja ne ovatkin helppo keino päivittää kodin sisustusta.

Tämä kevään trendit kuitenkin kolahtavat minuun etenkin sen vuoksi, että pinnalla on paljon pehmeitä sävyjä, puuta ja rottinkia ja sellaista vähän boheemiakin tyyliä. Uudessa kodissamme uudet kalusteet tuntuvat joskus vähän liiankin ”uusilta” ja pelkäsin, että kodistamme tulee liian ”sisustettu”, koska enemmän pidän kuitenkin kerroksellisuudesta ja sellaisesta kodikkaasta tyylistä kuin tarkasti mietityistä ”perfect match” -lookista.

Elloksella on menossa sisustuskamppis, jossa saa nyt kaikki huonekalut ja sisustustuotteet -20% alennuksella. Sivuilla on pari kivaa inspiraatiokategoriaa, joista poimin tähän postaukseenkin muutamat kuvat. Tummemman sävyn sisustajalle löytyy vähän industrialmeininkistä ja itämaista lookkia täältä urban living osiosta ja pastellisten sekä maanläheisten sävyjen ystävälle inspiraatiota tarjoaa tämä cozy livin osio.

Kaikki kevään uutuudet löytyy kätevästi täältä ja tuosta linkistä aktivoituu samalla -20% alennuskoodi suoraan ostoskoriin. Koodi on voimassa 26.2.2018 saakka. Lopussa vielä kollaasi omista suosikeistani, tuo kollaasin pieni rottinkipöytä on mielestäni aivan ihana ja sopisi kivasti niin kukkapöydäksi kuin vaikkapa pieneksi sivupöydäksikin sohvan viereen.

*sis mainoslinkkejä
 • Anonyymi
  23.2.2018 at 16:48

  Harmittaa Elloksen tyyli mainostaa; alekoodit käyvät ” myös merkkituotteisiin” mutta todellisuudessa eivät kuitenkaan kuin tiettyihin poikkeustapauksiin. Ja jopa ”henkilökohtaiset” etusetelit eivät toimi verkkokaupassa (kahteen eri otteeseen peräkkäin käynyt näin). Ostin myös kerrankin isolla alella Gantin pussilakanasetit joulun alemyynnistä mutta kotiin tuli hirveää sekundalaatua. Ompeleet purkautuivat molemmista ja langanpätkiä kaikkialla. Olikohan jotain halvalla teetettyä erikoiserää..?

  • Sini
   23.2.2018 at 19:04

   Joo harmittaa kyllä kanssa, että merkkirajoituksia on nykyään useita. Ennen ei ollut vaan todellakin koski kaikkia merkkituotteita. Nyt esim Marimekko ja Gant rajattu pois, mikä on pläääh!

  • Sini
   23.2.2018 at 19:05

   Ai juu ja Gantin petivaatteista mulla ei ole kokemuksia, mutta sen verran arvokkaita ovat, että pitäisi kestää kauan. Kannattaa kyllä vastaisuudessa reklamoida, ei tuollaista laatua pitäisi olla vaikka olisi millaisessa alessa.

Lue lisää