LUONNONLÄHEISIÄ SÄVYJÄ SISUSTUKSESSA

Hassua huomata kuinka sitä oma tyyli sisustuksessakin kehittyy koko ajan. Tai kehittyä sana on ehkä väärä, koska ei voi oikeastaan sanoa, että on huonompaa ja parempaa tyyliä. Ehkä muuttua sana kuvaa tätä paremmin. Vaikka suuret linjat ja tyylisuunnat ehkä pysyvät samoina, tapahtuu muutosta kuitenkin huomaamattakin pienemmissä asioissa.

Itsellä esimerkiksi ennen vanhassa kodissa hankinnat olivat pääsääntöisesti mustia tai valkoisia. Kermanväri tai beige oli ihan nou nou. Ehkä toki silloin ympäristökin vaikutti, vanha kotimme oli ei niin moderni hirstitalo, jota halusin muuttaa omaa makuani vastaavaan moderniinpaan suuntaan. Nyt kun uusi koti on muodoltaan moderni ja pinnoissa on mustaa ja valkoista, huomaan kaipaavani yhä enemmän maanläheisiä sävyjä, sitä beigeä ja puuta. Harva kuitenkaan tietää ihan heti mikä on se oma juttu ja monesti tyyli kehittyy vuosien saatossa. Joskus menee myös metsään ja tulee tehtyä hutihankintoja eikä sitä kannata hävetä. Paras sisustus syntyy pikkuhiljaa kerroksittain.

Valmista tuskin tulee koskaan, sillä kyllä se muutos on kuitenkin asia, joka kulkee mukana koko ajan. En tarkoita, että aina pitäisi hankkia uusia juttuja tai muuttaa koko kotia trendien mukaan. Isommissa hankinnoissa etenkin pelaan usein varman päälle ja monesti niissä värivalinnat ja materiaalit ovat ns. turvallisia vaihtoehtoja, jotka sopivat moneen paikkaan. Muutosta voi tehdä pienillä asioilla ja edullisestikin, maalipurkki ei paljoa maksa ja uutta ilmettä saa esimerkiksi maalaamalla yhden seinän tai vaikka vain vaihtamalla huonekalujen paikkaa (minkä tenkin eilen muutes). Samoin tekstiilit ja kukat ovat edullisia keinoja tuoda uutta ilmettä kotiin.

Luonnonläheisyys miellyttää itseäni nyt kovasti. Samoin uuden ja vanhan yhdistäminen, messinki ja erilaiset puunsävyt. Tässä hyllyssä onkin tällä hetkellä mielestäni kaunis ja rauhoittava fiilis. Kevään pastellisävyt eivät siis vielä ole ainakaan vallanneet kotia vaan ajattelin lisätä beigen erisävyjä ja ehkä jotain persikkaista tuomaan vähän väriä.

Miten sinulla kevät näkyy kodinsisustuksessa? Kokosin alle inspiraatiota luonnonläheisten sävyjen ystäville elloksen sivuilta ja nyt saakin muutes tuolta -25% alennuksen kalleimmasta tuotteesta aina 12.2.2018 saakka. Alennus aktivoituu suoraan tästä linkistä (ehdot elloksen sivuilla). Alla poimintoja sisustuspuolelta, mutta koodi käy myös vaatetukseen, kenkiin jne ja koskee myös merkkituotteita. Ainakin kivoja superstar tennareita oli tullut taas varastoon! (linkit adlinkkeja)

Kollaasista muutamat omat suosikkini ovat tuo ekan kuvan juuttimatto, mikä on hyvin samanlainen kuin meillä oleva. Lisäksi ihania lattiatyynyjä on tullut uusissa väreissä. Meillä näitä on kaksi kappaletta ja olenkin kirjoitellut niistä aikaisemmin täällä. Ovat lapsilla kovassa käytössä ja voin kyllä lämpimästi suositella noita. Myös tuo toisen rivin ekan kuvan rottinkinen lyhty on aika ihana!

    Lue lisää