MARIMEKON ASTIA-ALE JA MAAILMAN PARAS SUKLAAKAKKU

 *Yhteistyössä marimuksu

Instan puolella jo alkuviikosta vinkkailinkin, että blogiin on tulossa kiva kampanja marimekkoon liittyen. Tosiaan tänään ja huomenna marimuksussa on astiapäivät ja siellä on kahden päivän ajan kaikki marimekon astiat, maljakot ja tarjottimet -20% alennuksessa.

Olen innostunut taas leipomisesta vähän enemmän ja päätin tuossa yksi päivä leipoa omaa suosikkiani eli tuota maailman parasta suklaakakkua. Jos etsit hyvää suklaakakun ohjetta niin lukaisepa lisää! Postauksen lopusta löytyy myös tuo alekoodi, jolla saatte sen -20% alennuksen marimuksun verkkokaupasta.

Nämä marimekon uudet unikkoastiat täällä jo aikaisemmin näkyivätkin. Mielestäni näissä on kyllä tosi kaunis väritys ja sopivat kivasti noiden valkoisten oiva-astioiden kanssa yhteen.

Marimekolta löytyy myös kauniita tarjoilulautasia, oma suosikkini on tuo puinen pyöreä iso lautanen, joka kuuluu myös tuohon kampanjaan. Lisäksi tuo uusi ihana puinen kynttilänjalka on upea, sekin tosiaan nyt alessa!

Tosiaan tämä suklaakakku on oma suosikkini ja ennen tätä tulikin tehtyä useammin. Nyt en ole taas pitkään aikaan tätä leiponut ja voi miten hyvältä tämä taas maistuikaan. Itse monesti laitan pakkaseen loput ja tämä maistuu ihanan mehevältä kun antaa sitten rauhassa sulaa huoneenlämmössä ennen tarjoilua. Tässäpä teille ohje testattavaksi!

 Maailman paras suklaakakku
 
200g voita
2dl sokeria
3 munaa

3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniliasokeria
3rkl kaakaojauhetta

50g suklaata
1dl maitoa

koristeluun 150g suklaata
1tl voita
valkosuklaata

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen ja vatkaa vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi vaahdon joukkoon. Lisää hienonnettu suklaa sekä lopuksi maito ja sekoita tasaiseksi.

Voitele kakkuvuoka ja jauhota reunat korppujauhoilla. 
Paista uunissa 175 asteessa n 45-60 minuuttia.

Kumoa kakku leivinpaperille ja anna jäähtyä kunnolla.
Sulata mikrossa maitosuklaa ja levitä kakun päälle.
Sulata valkosuklaata ja koristele kakku.

Unikosta löytyy uusissa väreissä myös noita kivoja keittiötekstiilejä ja tarjottimiakin. Tuolla ne kaikki ovat sulassa sovussa marimekon muiden vähän graafisempien astioiden kanssa, tykkään kyllä yhdistellä noita keskenään ja itseä ei ainakaan haittaa, vaikka olisivatkin vähän eriparia.

Tämä uusi urna maljakko on herättänyt paljon ihastusta ja en ihmettele, sillä tämän kevään väri on kyllä upea. Näitä löytyy marimuksusta vielä muutama kappale, samoin myös muita värejä. Tosiaan ale voimassa marimuksu verkkokaupassa tänään ja huomenna ja alennuksen saatte koodilla sliik18. Kannattaa syöttää koodi ostoskoriin heti niin sivut näyttävät automaattisesti alennetut hinnat. Kurkatkaahan tekstiilipuolelta myös nuo uudet nätit unikkotyynyliinat!

    Lue lisää