9 X SIVUPÖYTÄ

Kirjoittelin tuossa jo jokin aika sitten instan puolella, että olen vähän etsiskellyt pientä sivupöytää tuonne arkiolkkarin puolelle. Siellä on meillä vuodesohva, joka on aika kovalla käytöllä ja olisi kiva, että sohvan vieressä olisi jokin pieni laskutaso. Pientä sivupöytää olisi  kätevä liikutella tarpeen mukaan sitten muuallekin asunnossa ja sopivathan nuo nätisti myös vaikkapa pieniksi kukkapöydiksi.

Sivupöytä markkinoilla on kyllä varaa mistä valita! Itseasiassa valinnan vaikeus tulikin, sillä saatavilla on niin monia kauniita versioita. Nyt pinnalla on selkeästi pyöreät muodot ja marmori yhdistettynä erilaisiin metalleihin. Leikkisempiä versioita löytyy esimerkiksi Hayn:n valikoimista, trendikkäimmät marmoripöydät taas Ferm Livingilta ja Gubilta. Klassisempaa retromeininkiä on saatavilla ainakin esimerkiksi thonetilta, jonka valikoimasta löytyy noita metalliputkisia sivupöytiä useammassa koossa. Niin ja lisäksi tietysti vielä kaikki ihanat täyspuiset pikkupöydät, joita löytyy ainakin esimerkiksi woudilta.

Kokosin tähän yhdeksän omaa sivupöytäsuosikkiani kollaasin muodossa. Mukana on myös se yksi jonka päädyin sitten pähkäilyjen jälkeen meille tilaamaan. Arvaatko mikä?

 kuva: woud

 kuvat: new works ja ferm living

 kuvat: thonet

 kuvat: gubi

woud // artek // gubi*
*mainoslinkki
  • Tanja
    5.3.2018 at 14:43

    Onpas hieno! 🙂

Lue lisää