ARTEK 606 SIVUPÖYTÄ

Kirjoittelin sivupöytäpohdinnoista aikaisemmin täällä ja valitsin tuohon postaukseen muutamia omia suosikkejani. Noissa pikkupöydissä on nykyään kyllä niin paljon valinnanvaraa ja monelta valmistajalta on tullut mallistoihin kauniita sivupöytiä nyt viime aikoina.

Pientä sivupöytää olen kaivannut tosiaan tähän arkiolkkariimme, jossa on myös meidän vuodesohva. Sohvan vieressä olisi kiva olla jokin pieni laskutaso, joka toimisi tarvittaessa myös yöpöytänä sohvan ollessa käytössä.

Tosiaan valinnanvaraa oli runsaasti, mutta lopulta päädyin tähän mustaan siroon artekin 606 sivupöytään. Pöytä on kivan simppeli ja jotenkin nuo pyöreät muodot viehättävät nyt. Pidän kovasti myös pöydän kevyestä ilmeestä ja klassinen muotoilu kestää hyvin aikaa.

Eilen kirjoittelinkin, että Stockmannilta saa nyt viikonlopun ajan sisustus/muoti/kauneus osastoilta lähes kaikesta -20% alennuksen. Myös tätä pöytää löytyy tuolta ja tosiaan vielä tänään tämänkin saisi -20% alella. Kurkkaa omat suosikkini eilisestä alepostauksesta täältä. Päädyin lopulta tilaamaan alella sisustuspuolelta tämän pienen korin sekä Hay:n kassin. Muodin osastolta tilasin kesäksi nämä leveät vajaamittaiset housut. Ai juu, jos ihastelit aikaisemmin blogissani näkynyttä marimekon nahkaista pikkulaukkua, senkin saa nyt alella ja löytyy täältä.

Mielestäni tuo musta pöytä oli hyvä valinta tuohon tilaan ja sopii tuonne syvennykseen täydellisesti. Kuvassa näkyy muutes meidän perheen eniten käytetty tuoli eli tämä woodnotesin leveä K-tuoli. Bongasin tässä yksi päivä Vepsäläisellä, että tuolin saa nykyään myös pehmeämmällä das-kankaalla ja suunnitelmissa onkin ostaa tuoliin toinen päällinen. Mietin, että olisiko beigensävyinen kiva? Sävyissä oli myös pari kaunista harmaata, mutta ehkä beige sopisi kivasti tuon seinän kanssa ja toisi samalla vähän vaaleampaa ilmettä tilaan. Mitä mieltä te olette?

*sisältää mainoslinkkejä

 • Anonyymi
  26.3.2018 at 16:04

  Kaunis koti teillä! Välillä olisi kuitenkin mukava myös lukea esim. kirpparilöydöistä tai itsetehdyistä asioista, ettei kaiken tarvitsisi olla uutena ostettua tai elämän pelkkää materialismia.

  • Sini
   26.3.2018 at 17:20

   Voi et tiedä kuinka kateellinen olenkaan niille, jotka tekevät kirppareilta hyviä löytöjä tai ovat taitavia käsistään ja osaavat luoda kauniita juttuja itse. Asun niin pienellä paikkakunnalla, että kirppistarjonta on täällä aivan olematonta. Olen kyllä monessa fb-kirpparissa, mutta aina kaikki kivat jutut kaatuvat siihen, että ne pitäisi noutaa jostain kaukaa. Toki pienempiä postissa lähetettäviä juttuja ostan usein käytettynä ja kierrätän meidän kaikki tavarat kyllä tehokkaasti.

   Ostaisin siis mielelläni käytettynä jos mieluisa tulisi vastaan ja se olisi lähellä, että sen voisi noutaa. Kyse ei siis ole siitä, että vierastaisin käytettyä tavaraa vaan siitä, ettei sitä vaan täällä päin liiku niin kuin isommissa kaupungeissa. Ja ostan mielummin sellaista mikä on todellakin makuni mukainen ja kestää meillä vuosikausia, vaikka sitten uutena ennemmin kuin käytettynä ”ihan kivoja”, jotka eivät ole kuitenkaan ihan sitä mitä haen.

   Harmi jos ajattelet elämämme olevan pelkkää materialismia, sillä olen monesti kertonut täälläkin, että blogi on vain pieni osa meidän elämään ja täällä olevat jutut eivät minun elämässäni ole niitä prioriteetti ykkösiä jos tarkastellaan isompaa kuvaa. Toivoisin kovasti, että blogi voisi olla sellainen rentoutumispaikka ja antaa inspiraatiota muille niin sisustuksen kuin esimerkiksi muodin suhteen. En tietenkään voi kaikkia miellyttää ja senpä vuoksi onneksi blogeja on niin monenlaisia ja upeita diy-juttuja ja kirppislöytöjä löytyy kyllä monista seuraamistani blogeista. Toivottavasti kuitenkin sinäkin löytäisit täältä joskus jotain kivaa luettavaa ja kiitos kun jätit kommentin. Toivottavasti tämä vähän avasi myös minun näkökulmaa asiaan.

 • Anonyymi
  31.3.2018 at 08:37

  Ymmärrän täysin mitä tarkoitat. Toki eri ikäiset kalusteet tuovat kotiin kerroksellisuutta, mutta pienemmällä paikkakunnalla kierrätys on vaikeampaa. Teillä on kauniita kalusteita.
  Meiltä löytyy beige/musta K-tuoli. Ollaan oltu tyytyväisiä valintaan. Sävy taipuu niin monen kanssa yhteen.

Lue lisää