IKEA STOCKHOLM KAAPPI LÖYTYI VIHDOINKIN!

 Voi ette voi uskoa kuinka iloiseksi voikaan ihminen yhdestä kaapista tulla! Ja täytyy tässä nyt samalla sanoa, että elämäni prioriteeteissa yksi kaappi tai sen puute ei mitenkään korkealle sijoitu, mutta jos ajatellaan pelkästään sisustushömpän kannalta niin tämä on ollut se suurin murhe. Joskus tuntuu vähän hassulta hehkuttaa tai innostua jostain sisustusjutusta ja kirjoittaa siitä täällä kun mietin, että antaako se minusta sellaisen kuvan, että maailmani pyörii vain maljakoiden ja koristetyynyjen ympärillä. Sitten taas toisaalta luotan (ja toivon), että lukijatkin ymmärtävät blogin olevan vain yksi pieni osa-alue omasta elämästäni ja ne asiat, mistä oikeasti olen kiitollinen ja iloinen, eivät liity materiaan tai blogissa näkyviin juttuihin juuri ollenkaan.

Joten niinpä nyt kuitenkin hehkutan tätä kaappia, jonka osalta toivoni oli jo menetetty, mutta kuitenkin niin vaan tuossa makuuhuoneessa se nyt nököttää!

Kyseessähän on siis tämä Ikean viime vuoden Stockholm kaappi. Kaappi tuli muistaakseni myyntiin viime keväänä ja meillä oli raksa vielä vähän vaiheessa, joten ajattelin, että ehdin kaapin hankkia hyvin sitten kun saadaan muutettua. Joo en saanut, eikä saanut moni muukaan. Tämä kaappi myytiin loppuun lähes samatien ja moni jäi nuolemaan näppejään. Ikealta on tullut ristiriitaista tietoa kaapin kohtalosta, monille lupailtiin sen tulevan myyntiin taas muutaman kuukauden päästä ja tästä on nyt kulunut lähes vuosi. Ilmeisesti jotain tuotanto-ongelmiakin oli, mutta jotenkin kummasti tätä kuitenkin Ruotsin Ikeassa myytiin, mutta ei Suomen. Nyt taas juuri jollekin oli sanottu, että valmistus on kokonaan lopetettu ja toiselle taas sanottiin, että tulee vielä myyntiin. En siis itsekään tiedä mikä tämän kaapin kohtalo oikein on.

Itseä harmitti ihan älyttömästi, etten ostanut tätä silloin heti kun se tuli myyntiin. Tiedättekö kun olette jo päässänne suunnitelleet miten kivasti joku juttu sopisi johonkin ja sitten sitä ei enää saakaan? Ja etenkin kun kyseessä on kohtuuhintainen hankinta eikä mikään monen tonnin juttu, ne kalliit haaveet on jotenkin helppo unohtaa, mutta tällainen mikä olisi ollut mahdollista toteuttaa, on vähän vaikeampaa. En nyt yöuniani menettänyt kaapin takia, mytta kyllä aika monesti kävin Ikean sivuilla tsekkailemassa olisiko tätä sittenkin tullut taas myyntiin. Kaipasin makkariin jotain hyllystöä tai kaappia eikä oikein mikään muu iskenyt samalla lailla. Päätin kuitenkin, että odottelen rauhassa josko vaikka joskus kävisi niin hyvä säkä, että kaappi jostain löytyisi.

Pahoittelen näitä vähän huonoja kuvia, tätä makkaria on tosi vaikea kuvata kun ikkunoita on monella seinällä ja kuvissani ne aina ylivalottuvat. Samoin pikkasen hankala oli saada kuvaan koko huonetta yhtäaikaa, mutta allaolevassa kuvassa näkyy lähes koko huone. No kuitenkin takaisin kaappiin. Olen yhdessä sisustukseen liittyvässä facebook ryhmässä ja siellä on useampikin etsiskellyt tätä samaista kaappia. Yhdessä tällaisessa ketjussa sitte eräs ihana ihminen kommentoi, että asuu Torniossa ja voisi meille halukkaille käydä hakemassa Haaparannan Ikeasta tämän kaapin ja postittaa sen matkahuollon kautta. Siis voi miten ihania tyyppejä onkaan olemassa!

Niinpä sitten kaappi matkasi meille matkahuollon kautta ja mies sen eilen illalla kasasi. Ja sehän sopii ihan täydellisesti tuonne meidän makkariin!

Meillä on autotallissa vielä muuttolaatikoita ja esim kaikki kirjat ym ovat siellä. Ajattelinkin, että tässä loman aikana voisin urakoida niitä tuonne kaappiin. Nyt kaappi on vielä lähes tyhjä, kuvia varten sinne muutaman jutun laitoin.

Eilen kun tsekkasin niin Haaparannan ikeassa oli näitä vielä 3 kappaletta. Jos joku tästä samaisesta kaapista on haaveillut ja siellä suunnalla on kulkua tai sukulaisia niin kannattaa käydä nappaamassa. En tosiaan tiedä mikä kaapin kohtalo tulee olemaan, voi toki olla, että tätä vielä Suomeenkin saadaan. Anyways, ihana kaappi ja tuo mukavasti lämpöä moneen sisustukseen.

 • Sar P
  2.3.2018 at 11:16

  On ihana ja kaapin tarina myös.
  Ja saa hehkuttaa, medianlukutaidot hiottu ymmärtämään ettei blogi = bloggarin koko elämä.
  Sopii täydellisesti tuon seinävärin ja noiden maljakoiden kanssa.

 • Anonyymi
  5.4.2018 at 10:41

  Heippa 🙂
  Kaappi on kyllä ihana ja itsekin juuri pohdiskelen, josko hakisin sen Ruotsin puolelta. Millainen on laatu tässä mielestäsi? Ikealaisissa kun tuntuu olevan paljon vaihtelua laadun suhteen – osa on ihan kunnon tavaraa ja osa ihan susia.

  -Saija

  • Sini
   5.4.2018 at 13:46

   Mielestäni laatu ja materiaali ovat ainakin tässä meidän omassa ihan hyviä. En ole vielä ainakaan huomannut mitään moitteita, suosittelen lämpimästi!

 • Pt
  12.2.2020 at 11:08

  Hei. Mistä tuo kattolamppu on?

  • Sini
   20.4.2020 at 17:48

   Heippa! Se on bloomingville merkkinen! Zicos liike on ainakin myynyt!

 • Tiia
  19.4.2020 at 10:04

  Hei! Samaa kysyn, mistä tuo kattolamppu?

  • Sini
   20.4.2020 at 17:48

   Heippa! Se on bloomingville merkkinen! Zicos liike on ainakin myynyt!

   • Janna
    6.8.2020 at 19:01

    Hei! Aivan ihanat kuvat ja tuo sänkypeitto! Mistä olet sen hankkinut?

    • Sini
     11.8.2020 at 13:09

     Se on vain marimekon pussilakanat pieni letto kuosissa

 • Nimetön
  7.9.2020 at 17:15

  Hei, olen ostamassa Stockholm rottinki kaappia käytetty kun se loppuu myyty. Mitkä on tämän mitat? Kiitos vastauksestasi.
  Sari

Lue lisää