KEVÄINEN ASU JA ALEKOODI TAKKEIHIN SEKÄ FARKKUIHIN

Olen kyllä niin totaalisen täynnä tätä talvea jo. Miten tämän vuoden talvi onkin tuntunut ihan loputtoman pitkältä? No, mutta hei…tänään mentiin asteissa jo plussan puolelle ja sekös innosti kaivelemaan vähän keväisempiä juttuja jo esiin.

Nappasin muutaman asukuvan samalla tänne blogin puolellekin, pelkällä villaneuleella tosin ei vielä ulkona pärjää, mutta yhdessä neuleen ja parkatakin tai trenssin kanssa sitä toivottavasti jo kohta huidellaan menemään.

Nämä omat asukuvan vaatteet ovat jo vanhoja, joten en samanlaisia löytänyt tänne poimittaviksi, mutta vähän vastaavia kokosin tuonne postauksen loppuun kollaasiin. Ai juu ja samalla kun noita etsin, huomasin Bootzilla olevan vielä tämän päivän ajan monet takit ja farkut -20% alessa. Alen saa myös jo alennetuista tuotteista, joten esim tämä kollaasin Hilfigerin takki lähtee nyt hyvällä alella kun on valmiiksi jo puoleen hintaan ja siitä saa vielä -20% lisäalen. Alen saa tosiaan koodilla SAVE20 ja tästä näet kaikki tuotteet, jotka kuuluu kamppiksen piiriin. Jos etsit esim beigenväristä takkia niin tuolta saa kätevästi haettua tuotteita myös värin perusteella. Kurkkaa lopusta vielä omat suosikkini!

Joko te odotatte innokkaasti kevättä ja kevyempiä asuja? Mitä tykkäätte tästä beigensävyisestä asukokonaisuudesta?

 hattu ja neule Marc O´Polo // farkut Stradivarius // kengät adidas // laukku Gucci

*sis mainoslinkin

    Lue lisää