MIELETTÖMÄN MAKIA TAKKI

Itse aina ihailen muilla kivoja parkatakkeja, mutta jotenkin en koskaan löydä sellaista mallia, joka sopisi minulle täydellisesti. Talvitakista olen löytänyt kyllä hyvän mallin, mutta kevättakeissa etsintä on ollut vähän vaikeampi.

Koska olen aika lyhyt niin monet parkatakit ovat liian pitkiä…tai sitten jos pituus olisi hyvä, on leveyttä liikaa. Monesti pidemmän mallisissa takeissa näytän vaan ihan pötköltä eikä minulla kaapissa olekaan sellaista ”jokakelin” kevättakkia, joka suojaisi myös selkää takaa hyvin.

No, mutta hei…nyt on ja tätä kaunokaista voin suositella muillekin!

Kyseessä on nimittäin tämä* Makian parka nimeltä fishtale jacket ja sävy tässä on uusi ihana oliivi. Ehkä tuo väri on vielä se, mikä jotenkin vähentää sitä laatikkomaista fiilistä itsellä, monesti kun olen tsekkaillut parkatakeista vaan niitä tummia sävyjä. Tästä siis löytyy myös musta ja tummansininen ja ne näyttävät kyllä upeilta muilla, mutta omalle vartalomallille pidemmästä takista tällainen vaalea sävy on varmastikin parempi. Ja tämä uusi väri on tosiaankin todella nätti, en oikein tiedä tekeekö nämä kuvatkaan tälle oikeutta, mutta tämä ei ole ”liian vihreä” jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Aika neutraali sävy, joka sopii mielestäni minkä tahansa värin kanssa yhteen.

Takissa on sekä helmassa, että vyötäröllä kiristysnauhat, joilla saa takin mallia hieman muutettua. Itse tykkään tästä kyllä ihan näin ilman kiristyksiä. Kuvissa takin kanssa minulla on nämä* kivat Vilan stretch farkut, joissa on vähän kulutuksia ja push-up mallinen leikkaus. Ei kai siitä koskaan haittaakaan ole 😀 Takista itselläni on koko XS, mikä on aika reiluhko mitoitukseltaan. Pituutta minulla on 165cm ja vaatteissa käytän yläosissa normaalisti S kokoa.

Pahoittelen, ettei nämä sovituskuvat ole mitään muotiblogitasoa. Iloitsin kuitenkin, että työpäivän jälkeenkin oli vielä sen verran valoa, että ehdin muutamat kuvat napata. Usein nämä omat asukuvat ovatkin lasten ottamia, laitan kameran jalustalle ja pyydän jompaa kumpaa lasta painamaan nappia. Ei siis mitään upeita taustoja tai mahtavasti sommiteltuja, mutta toivottavasti näistä jotain edes selvää saa.

Takkia löytyy tosiaan useammassa värissä täältä ja käykäähän tsekkaamassa myös ystävämyyntitarjoukset tuolta sivuilta, paljon tuotteita löytyy alennetuin hinnoin.

*sis mainoslinkin
*takki ja housut saatu

 • Idis & Interiööri
  6.3.2018 at 15:49

  Oi kuinka kiva takki ja aivan ihanan värinen!
  Todella raikas look ja poseeraus just hyvä <3

  • Sini
   6.3.2018 at 19:26

   Väri on kyllä tosi nätti ja kivan erilainen! Kiva kuulla, että poseeraukset kelpaa 😀

 • minnas
  6.3.2018 at 16:10

  Kaunis on. Ja sun kuvissa vielä kauniimpi kuin myyvän firman sivulla 😉

  • Sini
   6.3.2018 at 19:26

   Kiitos! Kiva kuulla ❤️

 • Paula
  6.3.2018 at 17:38

  Ihana takki ja hyvät kuvat!! Tilaukseen meni 🙂

  • Sini
   6.3.2018 at 19:26

   Kiva, että kuvista oli apua! Tykkäät varmasti takista!

 • Jossu
  6.3.2018 at 18:48

  Onpa kiva takki! Kestääköhän tuo miten kelejä (vettä)? 🙂

  • Sini
   6.3.2018 at 19:27

   Oi, juu sehän unohtuikin mainita tekstissä! Eli tosiaan vettähylkivä pinnoite ja sopii myös ulkoiluun/puistoon jne.

   Tsekkasin makian sivuilta vielä tarkemman infon ja siellä sanotaan näin: 65% polyester 35% cotton | 7000mm coating | 5000g/m²/24h breathability | bionic finish eco on surface |

 • Sanna
  11.3.2018 at 11:04

  Onko takki just sopiva vai reilu?

  • Sini
   11.3.2018 at 12:48

   Ei kinnaa ainakaan mistään ja alle mahtuu paksumpikin paita

Lue lisää