MUSTAVALKOISISSA

Moikka ja mukavaa perjantaita! Tänään on itsellä (taas) melko mustavalkoiset meiningit ja ajattelin napata muutaman asukuvan tänne blogiinkin.

Olen tykännyt tosi paljon tuosta marimekon elisabet-paidasta. Se on jo vanhempaa mallistoa, mutta vastaavia on marimekolla mallistossa melkein joka vuosi ja tänä vuonna vähän lyhyemmillä hihoilla esim tämä pakari-tunika. Musta ja valkoinen toimii kyllä aina ja raitarakkautenihan te jo tiedättekin!

Kävin eilen marimuksussa pyörähtämässä kun siellä oli naistenpäiväalet ja sinne oli tullut tosi kivoja uutuuksia marimekolta. Kaikki ei vielä näköjään nettiin ole ehtinyt, mutta osa sieltä jo löytyy ja tänään on vielä netissä naistenpäivän alehinnatkin voimassa. Tuo nahkainen nerva käsilaukku on tosi ihana ja juuri sopivan kokoinen, menee niin arjessa kuin juhlissakin. Sivulta löytyy myös ihana vihreä sävy.

Ostin myös nuo marimekon mustat marka-tennarit, jotka on tosi kivat jalkaankin. Niitä en tuolta marimuksun nettikaupasta vielä löytänyt, mutta liikkeessä ainakin on. Sähköpostitse niitä ja tuota mustaa laukkuakin voi kyllä varmasti tuolta tiedustella. Itselle otin koon 39, vaikka  käytän yleensä 38 kokoa, ovat kärjestä vähän kapeahkot. Nyt näköjään paksupohjaiset tennarit ovat taas muodissa ja täytyy kyllä sanoa, että kivaltahan nuo näyttävät!

Mitäs tykkäätte tästä asusta?

 • Tuuletuksia Jantunen
  9.3.2018 at 17:09

  Aivan ihana asu! Täydellinen <3

  • Sini
   11.3.2018 at 21:17

   Kiva kuulla, että tykkäsit!

 • Muuttuva kotini Päivi S
  9.3.2018 at 21:29

  Kiva asu ja raita toimii aina 🙂 Kiva kaulus puserossa, huomasin vasta tuossa alemmassa kuvassa tuon kauluksen. Taisin noita Vilan housuja hypistellä täällä liikkeessä, kun tarttis uudet mustat farkut ja näissä oli kiva pinta ja ei olleet niin pahan hintaisetkaan. Kengät on kyllä makeat <3 Mie nyt säästän rahaa ja ostan ne Parikan kengät, oon niitä tänään kuolanut netissä. Pitää seuraavalla Helsingin reissulla käydä sovittaan niitä jalassa, että onko hyvät.

  • Sini
   11.3.2018 at 21:18

   Voi, Parikat on kyllä ihanat ja varmasti niistä on iloa vuosiksi, joten go for it!

Lue lisää