PÄÄSIÄISTÄ KOTIIN

En ole ihan mikään kovin innokas koristelijatyyppi, mutta kyllä sitä aina vähän tulee jotain laitettua kuitenkin. Tänä vuonna tämä pääsiäinen tuli kyllä vähän varkain ja itsellä jäi kaikki ihan viime tippaan. Muistin laittaa ohratkin kasvamaan vasta viime sunnuntaina, joten ne eivät nyt kovin pitkälle vielä ehtineet. Eilen kävin kahlaamassa lumihangessa ja etsimässä virpomisoksia lapsille, lopulta jonkinmoisen saaliin sainkin ja niistä muutamat koristelin tuohon meille itsellekin.

Aarikan pääsiäiskoristeista tykkään kovasti. Niistä joulun tontuista en niinkään, mutta nämä ovat mielestäni ihania. Nämä meidän omat ovat tuosta paikallisesta marimuksu kaupasta. Näitä löytyy mm. keltaisena, vaaleanpunaisena ja mintunvihreänäkin, mutta meillä olevat ovat ihan vaan nämä vaalean puunväriset. Mielestäni nämä on ehkä kauneimmat. S-Marketista löytyi tuollaisia kivoja höyheniä, joskin laatu ei ollut kovin hyvää, mutta värit oli kauniit.

Meidän vanhat pääsiäiskoristeet ovat kaikki edelleen muuttolaatikoissa jossain tuolla autotallin uumenissa. Nyt en millään jaksanut lähteä sinne kollaamaan, joten tyydyin hakemaan vaan kukkakaupasta muutamia keltaisia kukkia ja ne saavat toimia meidän pääsiäiskoristeina tänä vuonna. Keltainen väri kyllä tuo ihanasti keväistä fiilistä!

Äitini tuli meille pääsiäiseksi ja toi mukanaan tämän kauniin kakun, jonka olivat tehneet yhdessä opiskelijoidensa kanssa. Kakku oli tuollainen juusto-aprikoosikakku ja eilen sitä jo maisteltiin ja oli kyllä todella hyvää. Ammattiopisto Luovin opetusravintola Manseri sijaitsee Tampereella osoitteessa yliopistonkatu 56 ja siellä on tarjolla lounasta joka arkipäivä kello 11-13 ja lisäksi tilauksesta saa  juuri esimerkiksi kakkuja ja muita leivonnaisia. Tässäpä pieni vinkki Tamperelaisille!

Kakku oli todella kauniisti myös koristeltu, ehkäpä ensi vuonna testailen vastaavaa itsekin. Kuvassa kakun kanssa näkyy nuo ihanat Tuias keramiikan kahvikupit ja lautaset.

Loppuun vielä vinkkinä, että instassa on meneillään kiva arvonta yhdessä knaapeli yrityksen kanssa, jossa palkintona on kaksi tuollaista kaunista käsintehtyä keraamista kuppia. Käykäähän osallistumassa täällä. Nyt toivottelen teille oikein ihanaa pääsiäistä!

 • Tuuletuksia Jantunen
  2.4.2018 at 17:23

  Voi, miten pääsevät keltaiset kukat muutamalla oksalla todella oikeassa paikassa oikeuksiinsa 🙂

  • Sini
   2.4.2018 at 17:37

   Kyllä, aina ei tarvitse olla isoa määrää, joskus pienikin juttu tekee paljon. Kiitos kommentistasi!

Lue lisää