VIIKONLOPUN ALEVINKIT

Nyt olisi tarjolla hyvä vinkki sisustuksen, muodin ja kauneuden ystäville!

Nimittän loppuviikon ajan Stockmannin verkkokaupasta saa kaikista noiden kategorioiden tuotteista -20% alennuksen. Jeps, ihan kaikista uutuuksista ja klassikoistakin, jotka muuten eivät yleensä ole alessa. Muutama poikkeus tuossa oli: ei koske esim toimitusmyyntituotteita Artekilta, Vitralta, Hakolalta eikä String furniturelta, mutta heiltäkin kyllä varastossa olevia tuotteita.

Alennuksen saa siis jos olet kanta-asiakas. Ei hätää vaikka et vielä olisikaan, kanta-asiakkaaksi voi liittyä tästä ja saat edut heti käyttöösi! Alennus näkyy sitten suoraan kassalla kun olet rekisteröitynyt sisään. Yli 50e toimituksiin oli myös ilmainen postitus. Sisustuksen puolelta löysin kyllä vaikka mitä ihanaa, omat suosikkini löydät tuosta alta linkkeineen. Poimin tuolta naistenmuodin osastolta myös muutamat tärpit,  tarjoushan kyllä koskee myös miestenmuotia ja lastenmuotiakin.

Nyt täällä silmät ristissä tätä kirjoittelen, mutta taidan itsekin tsekata vielä huomenaamuna valikoimaa paremmin. Sisustuspuolelta nyt ei millekään ole kyllä tarvetta, mutta ainahan sitä haaveilla saa. Nyt kyllä olisi hyvä sauma toteuttaa jos on ollut mietinnässä jokin sisustusjuttu kotiin, harvemmin tosiaan alekoodit käy kaikkiin tuotteisiin ja valikoima on näin kiva.

  
Vinkkaanpa vielä, että Elloksellakin alkoi juuri mid season sale ja sen mitä äkkiä tsekkasin niin ihan hyvällä alella näytti siellä tuotteita olevan. Alesta löytyy niin muotia kuin sisustustakin. Alen löydät täältä ja tuolla on myös toinen kamppis missä on kaikki treenivaatteet alessa ja sieltä bongasin itselleni tämän kivan adidaksen pusakan. Nuo vastaavat ovat ehdottomasti suosikkejani ja olen edellisiä käyttänyt kyllä todella paljon. Suosittelen siis! Jos meiltä löytyisi tarpeeksi pieni käyttäjä niin tämä addun setti olisi myös niin ihana kesäksi. Elloksella on vielä nyt myös kaikki lastenvaatteet ja kengät -25% alessa, joten useampi kampanja löytyy tuolta tällä hetkellä, käykäähän kurkkaamassa.

Lisäksi vielä muutes Iittalan verkkokaupassa on tämän viikonlopun ajan vielä hyviä tarjouksia mm. valkoista teemaa, essence viinilaseja ym alessa ja noista alehinnoista saa vielä -10% lisäalen koodilla IIKEND10 . Aletuotteet löytyy täältä. (sivuilla maininta jostain päivityksistä klo 12.00 saakka sunnuntaina, joten sen jälkeen onnistuu taas tilaaminen.)

Mukavaa viikonloppua kaikille ja tulkaahan kertomaan jos löysitte noista aleista jotain kivaa!

*sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  24.3.2018 at 11:43

  Hei! Ovatpa ovelia Stockmannilla
  🙁 Ajattelin että nytpä tilaan yhden maton jota pari viikkoa sitten katselin mutten raskinut vielä tilata. Hintaa olikin nostettu sen 20 prossaa… Aika mautonta kaupankäyntiä heiltä!

  • Sini
   24.3.2018 at 13:30

   Eikä! Onpä törkeää 🙁 tsekkasin äsken noita kollaasin tuotteita ja ainakin niissä näytti olevn ihan ne ovh hinnat ja niistä sitten tulee se ale. Oletko katsonut onko maton ovh muualla edullisempi? Laittaisin kyllä palautetta jos sitä on menty muuttamaan!

 • Anonyymi
  24.3.2018 at 16:54

  Joo muualla näyttää olevan se matto edelleen siinä 250e nurkilla niinkuin stokkallakin aiemmin, mitä nyt sit hinta noussut sen 20 prosentin verran. Meni vähän maku koko firmaan jos tämmöstä peliä tahalla pelaavat, 🙁

Lue lisää