MAKIA FISHTAIL JACKET: SUOSITTELEN!

Kirjoittelinkin tuossa jokin aika sitten tästä Makian Fishtail takista, mutta silloin oli talvi vielä täysillä käynnissä, joten mitään käyttökokemuksia en tästä oikein osannut sanoa. Veikkasin, että tämä vihertävä sävy tulee olemaan suosittu ja niinhän siinä kävikin. Tämä kyseinen sävy näyttää olevan loppu netistä ainakin joka paikasta, joten jos jotain bongaatte niin napatkaa ihmeessä! Tämä sama takki mustana on muutes ensi viikon Stockmannin hullareilla tarjouksessa, joten kannattaa tsekata sieltä jos olet tätä takkia miettinyt. Minusta se mustakin on tosi nätti ja menee ainakin kaiken kanssa.

No nyt olen takkia ehtinyt käyttää jo jonkin verran ja ajattelin, että tässä vaiheessa uskallan jo vähän kokemuksia tästä jakaa. Toivottavasti tästä on hyötyä mikäli kyseinen takki on ollut mietinnässä! Tosiaan kelit nyt sitten lämpeni ihan urakalla ja täällä onkin ihan järkyttävä loskakeli ollut koko viikon. Lisäksi vettä on satanut välillä lähes kaatamalla, joten aika extremeolosuhteissa tätä olen testaillut.

Kengissä olen kelistä johtuen käyttänyt joko maihareita tai sitten näitä mustia hunterin kumppareita. Mielestäni nämä kumpparit ovat sen verran siistit, että näillä kehtaa ihmisten ilmoillekin lähteä. Yleensä kyllä tykkään sitten yhdistää näihin tiukan alaosan eli mustat pillifarkut tai paksummat leggarit. En tiedä onko teidän mielestä kumpparit ihan nounou muissa kuin pihahommissa, mutta itse tykkään näistä juurikin tämmöisen parkamallisen takin kanssa ja mieluusti otan kaupanpäälle myös ne kuivat jalat!

 pipo Balmuir // takki Makia // leggingssit Noisy May // kumppari Hunter // laukku LV Neo Noe

Itse olen ollut todella tyytyväinen takkiin. Ehkä paras tämmöinen kevättakki mitä minulla on ollut. Pinta on vettähylkivää ja tosiaa kestää ne yllättävät sadekuurotkin ja kuitenkin silti tämä on mielestäni siisti takki vähän joka menoon. Minulla on takista koko XS ja sanoisin, että mitoitus on reiluhkoa. Itse käytän takeissa monesti S kokoa ja tänne mahtuu hyvin myös vaatetta allekin. Kuitenkin noilla kiristysnauhoilla saa kyllä mallia vähän pienemmäksi, mutta itse olen tykännyt, että tämä onkin vähän reiluhko.

Takissa plussaa on myös reilunkokoinen huppu, joka on ainakin sadekelillä tosi kätevä. Itse yleensä kaipaan takeissa sitä huppua, sillä koen, että se suojaa myös niskaa tuulelta vaikkei päässä olisikaan. Takista löytyy ohut vuori, mutta mikään kovin paksu takki tämä ei ole. Nyt ainakin olen itse laittanut alle vielä kunnon paksun neuleen tai collegen ja sillä olen pärjännyt hyvin. Aika monikäyttöinen takki siis kyseessä ja suosittelen lämpimästi tätä kyllä muillekin. Väreinä tästä löytyy ainakin tämä vihreä, musta ja sitten tummansininen.

Mitäs tykkäätte tästä loskakelin asusta?

 • Tuuletuksia Jantunen
  7.4.2018 at 18:53

  Aivan ihana! Todella mielelläni kulkisin tuossa takissa 🙂

  • Sini
   7.4.2018 at 20:56

   Kiva kuulla, että pidit!

 • Iina
  8.4.2018 at 09:03

  Saanko udella kuinka pitkä oot? Pähkäilen tämän ja raglan mallim väliltä ja vaan tuota raglania oon päässyt kokeilemaan. 🙂

  • Sini
   8.4.2018 at 10:50

   Juu! Oon 165cm

 • Anonyymi
  27.6.2018 at 13:54

  Väri ei ollut Stockalla musta, vaan tummansininen. Tästä syystä en sitä itse ostanut. 🙂

Lue lisää