MARIMEKON KEVÄT/KESÄ 2018 MALLISTON PARHAAT JA HUIPPUHYVÄ ALEKOODI

 *postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä marimuksu kaupan kanssa
Marimekon kevät/kesä 2018 mallisto on mielestäni aivan i-ha-na, itseasiassa ihanin pitkään aikaan! Tässä postauksessa näet omat suosikkini malliston tuotteista ja lisäksi lopusta löydät alekoodin, jolla saat näistä ja monista muista uutuuksista jopa -30% alennuksen. Lukaisehan siis lisää!
Marimekon tuotekuvat ovat kyllä todella kauniita, laadukkaita ja niissä on merkille uskollinen lookki. Valitettavasti ainakin itsellä on joskus vähän hankaluuksia hahmottaa vaatteiden mallia, monesti kun ne on ehkä stailattu niin miten en niitä itse käyttäisi. Usein siis netin kuvissa vaate ei mielestäni ole mitenkään ihmeellinen, mutta sitten livenä sovitettaessa onkin aivan ihana.  Tämän vuoksi yhteistyön tiimoilta kuvasinkin uudesta kesämallistosta lempituotteeni täällä meillä kotona päälläni, niin kuin itse niitä käyttäisin. Toivottavasti näistä on apua teillekin mikäki olette pohtineet jonkun mekon tms. hankkimista.
Ensimmäisenä tämä ihana Marikko lokki-mekko. Mekon mukana tulee myös vyö ja tykkäänkin itse tästä enemmän juuri tuon vyön kanssa (ks. eka kuva). Malli on nätti a-linjainen ja vähän väljähkö. Itselläni on tästä koko 34. Pidän erityisesti noista hieman pidemmistä hihoista. Kuvissa näkyy myös tuo tosi nätti pieni nerva-nahkalaukku. Marimuksussa tätä on saatavilla vihreänä ja mustana ja tästä hiukan pienempi nelly-laukku löytyy myös mustana. Mustaa Nerva-laukkua tulee lisää marimuksun varastoon ensi viikolla, joten sillä tuotteella himpun pidempi toimitusaika kuin muilla. Lokki kuosina on yksi marimekon suosikeistani ja sopii mielestäni niin kivasti myös näihin juhlavaatteisiin. Olen tosi huono hankkimaan mitään juhlavempaa ja usein aina onkin sama paniikki, että mitä ihmettä sitä pukisi päälleen. Nämä marimekon juhlavaatteet ovat mielestäni kivan klassisia ja simppeleitä ja kestävät hyvin aikaa. Yhdellä laadukkaalla hankilla pärjääkin vuosia ja plussaa siitä, että ilmettä saa muutettua mm. tuolla vyöllä tai erivärisillä asusteilla.
Tämä seuraava riimu-mekko jakaa ehkä vähän mielipiteitä. Ensinnäkin unikko kuosina voi osalle olla ihan nounou ja lisäksi malli on tässä todella väljä. Kun tätä kokeilee päälle, ei voi sanoa muuta kuin, että oih! Mekko on ensinnäkin todella mukavaa ja hyvinlaskeutuvaa materiaalia ja en tiedä, tässä on vain jotain mikä vei sydämeni. Pidän erityisesti siitä, että sivusta löytyy taskut! Tässä ensimmäisessä kuvassa mekko on päälläni ihan sellaisenaan ja alemmassa kuvassa lisäsin siihen vyön, millä sai mekkoon ihan erilaisen ilmeen.
Tässä unikkokuosin väritys on mielestäni oikein kaunis. Pohjaväri on todella tummansininen, vähän harmaaseen taittava ja kukan keskustat ovat nätit haalean roosat /persikkaiset. Mekko on varmasti todellinen katseenkääntäjä ja sopii täydellisesti kesän juhliin. Malli on muutes erittäin väljä, itselläni on koko XXS.
Seuraavana yksi ehkä suurin suosikkini koko mallistosta, tämä lokki-hame. Kyseinen hame on valitettavasti loppu marimuksusta, mutta hameen kanssa kuvassa olevaa Venja-laukkua löytyy kyllä. Hame on kyllä täydellinen niin malliltaan, kuosiltaan kuin materiaaliltaan. Kangas on vähän paksumpaa kuin lokki-mekossa ja näin ollen ei rypistykään niin helposti. Lisäksi tästäkin löytyy taskut sivulta! Hameesta minulla on kuvassa koko 34.
Nämä marimekon marka-tennarit vilahtivatkin täällä jo asukuvassa tovi sitten. Tässä myös vielä vähän lähempää kuva tuosta mustasta venja-nahkalaukusta. Laukku on tosi laadukasta ja jämäkkää mustaa nahkaa, missä on pientä unikkokuosia kauttaaltaan. Koko on erittäin kätevä, ei liian iso eikä liian pieni. Kuvassa myös kaunis kesän uutuus eli tuo silvi-silkkihuivi. Kengistä itselle sopiva koko oli 39 vaikka muuten käytän 38 kokoa. Malli kapenee hieman kärkeen ja sen vuoksi piti ottaa kokoa isompi.
Siinäpä muutamat omat suosikkini marimekon kevät/kesämallistosta. Mitä sinä tykkäsit näistä ja mikä oli sinun suosikkisi?
Tosiaan nyt teille lukijoilleni tarjolla myös huippuhyvä alekoodi kaikkiin marimuksu kaupan marimekon uutuuksiin. Koodilla sliik18 saatte kaikista marimekon kevät/kesä tuotteista vähintään -20% alennuksen, osasta jopa -30% alen. Koodi koskee siis marimekon kevät/kesämalliston tuotteita vaatetuksen, laukkujen ja asusteiden osalta. Koodi syötetään sivuilla yläkulmaan kohtaan, missä näkyy %-merkki ja sivu näyttää alehinnan sitten automaattisesti niiden tuotteiden osalta, joita koodi koskee. Tuotteita löytyy niin uutuudet-osiosta kuin muistakin kategorioista, eli kannattaa kurkata sivut läpi jos löytyisi jotain kivaa.
 • Leenu
  5.4.2018 at 07:41

  Arghs! Marimuksun uudet sivut on ihan mahdottomat käyttää Sony Xperia puhelimella. Heittää tuotteita selaillessa keskenkaiken sivun alalaitaan ja alennuskoodikohta menee vain tyhjään ostoskoriin. Sori et valitan tästä siulle mut en jaksa noitten sivujen kanssa tapella. Sama homma oli pari viikkoa sitten kun kokeilin viimeksi.

  • Sini
   5.4.2018 at 13:48

   Voi ei, onpa harmi! Laitan tästä palautetta eteenpäin, toivottavasti saavat korjattua bugin!

 • Tiiti
  5.4.2018 at 10:57

  Hei KIIIITOS tästä postauksesta, tuli juuri sopivasti, kun olen uusia Marimekkoja suunnitellut kesäksi. Tuo Marikko Lokki -mekko näyttää aivan ihanalta, se lähtee kyllä tilaukseen!

  • Sini
   5.4.2018 at 13:49

   Kiva kuulla, että tästä oli hyötyä. Lokkimekko on kyllä superihana!

 • Tuuletuksia Jantunen
  5.4.2018 at 12:54

  Voi, että nyt osuttiin minun heikkoon kohtaani 😀 Nuo uudet mekot, ja erityisesti vyön kanssa, ovat ai-van mielettömän ihanat!

  • Sini
   5.4.2018 at 13:49

   Eikös! Suosittelen kyllä, ovat kauniita ja kestävät aikaakin hyvin!

 • piitu
  6.4.2018 at 14:01

  Tykkään lokki kankaasta verhona, jonka omistan, mutta ei uppoa minun makuun mekkona unikko eikä lokki.

  • Sini
   7.4.2018 at 20:58

   Nämä varmasti jakavat kyllä mielipiteitä! Itse olen aivan ihastunut, mutta ymmärrän kyllä, etteivät nämä kaikkien makuun ole..eikä tietysti kaikkien tarvitsekaan samoista tykätä. Kiitos kommentistasi ja mukavaa viikonloppua!

  • Anonyymi
   8.4.2018 at 05:54

   Mistä tuotteista alennus on 30 %

  • Sini
   8.4.2018 at 07:32

   Ainakin osassa tunkoista, neuleista, repuista ja kengistä

Lue lisää