RAITABLEISERI JA MUITA SUOSIKKEJA

Moikka! Tämä postaus on pienoinen asukuvien sillisalaatti. Lähden tuossa viikon päästä tosiaan sinne Kroatiaan ja katselin jo vähän valmiiksi mitä sinne pakkaan mukaan. Siellä pitäisi olla jo noin 20 astetta lämmintä, mutta vähän epävakaata säätä on ainakin nyt ollut, joten ihan pelkillä kesävaatteilla ei varmastikaan kannata reissuun lähteä. Reissu tulee olemaan vain lyhyt muutaman päivän mittainen, joten kovin suurta matkatavaramäärää ei tarvitse mukaan ottaakaan.

Olen kyllä yleensä sellainen viimetingan pakkaaja, mutta tässä on kaikenlaista menoa vielä edessä ennen reissua, joten ajattelin kerrankin olla ajoissa asialla ja katsoa edes jotain valmiiksi. Kotona ei ollut ketään kuvaajaa, joten kuvat napattu jalusta+puhelimessa olevalla kaukosäädin-combolla, älkää siis ihmetelkö joka kuvassa näkyvää kännykkää 🙂

Lopussa muuten kevät-ja kesämuotiin sekä kenkiin hyvä alevinkki, käykäähän kurkkaamassa sekin!

Lennolle on kiva pukeutua mukaviin vaatteisiin ja mietinkin, että ehkä reissuvaatteiksi pääsee nämä adidaksen leggarit sekä tämä Vero Modan jakku. Tuo raitajakku on tosi kiva ja mietinkin, että se menee sitten iltamenoissakin takin asemasta ellei ole kovin viileä. Mielestäni on hauska yhdistää vähän erityylisiä vaatteita keskenään ja tykkäsin kovasti tästä sporttisen ja virallisen asun yhdistelmästä. Jakku on materiaaliltaan osittain pellavaa, joten se tekee siitä ehkä vähän normaalia jakkua rennomman. Tämä näytti kyllä kivalta farkkujenkin kanssa eli monikäyttöinen vaate kyseessä. Mitä mieltä olette, toimiiko tämmöinen yhdistelmä?

 jakku Vero Moda // toppi Noisy May (vastaava täältä) // leggarit+kengät Adidas (vastaavat täältä) // aurinkolasit+kello Kerbholz (saatu)

Jos sattuu sitten niin hyvä säkä käymään, että aurinko paistaa niin mukaan pitää pakata jotain kesävaatettakin. Perus shortseja varmasti otan mukaan, mutta ajattelin pakata tämän Espritin kivan rimpsuhameen myös. En ole oikein hametyyppi, mutta tämä oli minusta hauska. Ilmeisesti rimpsut ovat edelleen in ja bongasin myös tällaisen vähän vastaavan mustavalkoisen ja punaisen mallin.

 toppi Lindex (vastaava täältä) // hame Esprit // kengät Duffy

Ja sitten pitää ehkä varautua siihen, että iltaisin voi olla vielä aika viileääkin, joten nahkatakki pääsee varmasti mukaan ja joku lämpöisempi neule myös. Olen tykästynyt kovasti tähän beigeen palmikkoneuleeseen, tätä löytyy myös tummansinisenä. Nuo kuvassa näkyvät vajaamittaiset housut ovat nämä ja ovat muutes todella hyvät! Minun omat ovat jo useamman vuoden vanhat ja vastaavat minulta löytyy tummansinisenä myös. Tykkään joustavasta materiaalista ja tuosta mallista ja tosiaan laatu on näissä ollut huippuhyvä!

Takki Only (vastaava täältä) // neule Park Lane // housut ellos // kengät Hilfiger (vastaavat täältä)
Loppuun vielä kolme aletärppiä:
*Elloksella suuri määrä yläosia, takkeja ja tennareita jopa -30% alessa (myös merkkituotteita). Löytyy täältä.
*Booztilla uutuuksia -20% alessa vain tänään, kurkkaa täältä.
*House of Brandonilla kaikista aletuotteista vielä -20% lisäale koodilla DSOFHS, kurkkaa täältä.
Ja tässä vielä muutama poiminta noista aletuotteista.
*sis mainoslinkkejä

    Lue lisää