10 V TYTÖN HUONE

Meillä asuu tyttö, joka ei ole enää pieni, mutta ei vielä isokaan. Eikä varmaan aina oikein itsekään tiedä kumpaan kategoriaan kuuluisi. Jos minulta kysytään, niin pienihän hän on edelleen. Toisaalta kuluvan vuoden aikana on tapahtunut hirveästi muutoksia, on tullut omia menoja ja juttuja kavereiden kanssa eikä sitä enää vaan hengaillakaan kotona äidin ja iskän kanssa. Idoleina näyttäisi olevan tubettajat ja muutenkin puhelin on se maailman tärkein kapistus.

Leluista Eevi tykkää kuitenkin edelleen, tai no lähinnä siis Littles Pet Shopeista. Kaikki askartelujutut on in, glitterit ja muut tilpehöörit. Ja slime, voi slime. Sitä on joka paikassa, kirjaimellisestikin siis matoissa ja tyynyissä, onneksi sentään vain Eevin huoneessa. Onneksi ei tullut aikanaan hankittua kovin kallista mattoa tähän tilaan.

En enää blogissani jaa juurikaan mitään kovin henkilökohtaista enkä lapsistani mitään sen syvällisempää. Sanottakoon kuitenkin, että kuluvana vuotena on äitinä oleminen ollut ehkä haastavinta koskaan. Pikkulapsivuosien uhmat tuntuvat ihan piece of cakelta, tai ehkä sitä on aika kullannut muistot. Joskus sitä kyllä toivoisi, että aina tietäisi mitä pitäisi sanoa tai tehdä, esiteinin kanssa kun joskus tuntuu, että väärin menee teki mitä vaan.

Noh, eiköhän tämä tästä joskus taas tasoitu, tai no kolmen vuoden päästä tulee sitten Aatu perässä. Ehkä olen silloin jo viisaampi 🙂

Mutta nyt hypätään kurkkaamaan miltä näyttää 10 vuotiaan tytön huoneessa. Siivosin huoneen tänään ja pääsin ottaa samalla muutamia kuvia tännekin. Meidän pitäisi tehdä Eevin kanssa kunnon leluinventaario tässä kesällä ja varata kirppispöytää, tosiaan kun ne Petsit on enää ainoat millä leikitään niin muista voitaisiin varmaan jo luopua.

Minimalistinen ei ole kyllä sana mikä tätä huonetta kuvaisi millään lailla. Eevin lempikauppa on Tiger ja sieltä hän aina ostelee kaiken maailman pikkusälää. Harvoin pöytä on edes siinä kunnossa, että siinä mahtuisi läksyjä tekemään ja ne Eevi tekeekin yleensä ruokapäydässä tai lattialla. Pölyjen pyyhkimisen kannalta hylly on katastrofi, mutta josko me saataisiin sitä vähän karsittua kesän aikana.

String systemin työpiste oli vanhassa kodissa minun käytössäni ja tänne uuteen sen laitoimme tuohon Eevin huoneeseen ja ostimme viereen vielä yhden lisäosan eli tuon laatikoston. Työtaso alkaa olla kyllä aikalailla kärsinyt, olenkin miettinyt jos joskus siihen ostaisi sellaisen saarnen värisen uuden tilalle. Vielä sitä ei kuitenkaan kannata hankkia, mutta ehkä sitten yläasteelle.

Meikkijuttuja meillä ei vielä ole, mutta hajuvesiä Eevi tykkää käyttää aina silloin tällöin. Ja huulirasvoja on joka paikka täynnä, silti ei kuitenkaan koskaan muka löydä niitä kun tarvitsee. Kuvan peili on Ikeasta ja se on kiva kun siihen saa ripustettua myös esim koruja.

Sain tällä viikolla blogin kautta kivan lähetyksen Dressy.fi kaupasta. Paketissa oli näitä ihania Miss Etoile merkin tuotteita ja Eevi niistä heti nappasikin muutaman omaan huoneeseensa. Tässä kuvassa on näitä posliinikuppeja ja postauksen loppupuolella näkyy yksi peltirasia sekä muutama muovinen säilytysrasia. Nämä ovatkin nyt megahyvässä tarjouksessa Dressy.fi kaupassa, kaikki merkin tuotteet ovat nimittäin -60% alessa! Kurkkaa koko valikoima täältä.

Laukkuja Eevi nykyään enää harvemmin käyttää, mutta repuista tykkää sitäkin enemmän. Samettireppu on h&m:lta ja lila pupureppu Glitteristä (toinen Eevin lempikaupoista!).

Huoneen siivous on kyllä joskus melko haastavaa, sillä näitä Petsien kommuuneja on vähän jokapuolella. Ja niitä EI SAA siirtää tai rikkoa.

Ikean  Ivar kaappi on ollut hyvä hankinta. Käsittelin sen silloin aikanaan vaalealla puuvahalla ja tuunasin kolmionmuotoisilla tarroilla. Suunnitelmissa on maalata kaappi joskus, mutta vielä saa olla nyt puunvärisenä, se kun on mielestäni tosi nätti. Kaappi kätkee sisäänsä paljon kirjoja ja leluja eikä tosiaan ollut kyllä hinnalla pilattu.

Tässä vielä muutama kuva noista mainitsemistani Miss Etoile purkeista. Eevi laittoikin näihin heti Petsejä sekä Shopkinsejaan.

Dressyn paketissa oli vielä tämä kiva mustavalkoinen mekko ja nappasin siitä päivällä myös muutaman kuvan. Sain myös alekoodin teille jaettavaksi eli jos tykästyitte Dressy.fi valikoimaan niin saatte -20% alennuksen koodilla SLIIK ja koodi on voimassa 27.5.2018. Koodilla saa alen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Kuvassa näkyvä laukku on tämä marimekon musta Vieno nahkalaukku ja kengät Vagabondin vanhempaa mallistoa.

*dressy.fi tuotteet saatu

 • Merimiehen vaimo
  26.5.2018 at 03:57

  Ihania pieniä yksityiskohtia huoneessa! 🙂 Kattolamppu on mahtava, mistä ihmeestä löytynyt?

  • Sini
   30.5.2018 at 12:43

   Kiitos! Valaisin on tvåfota design merkin, sitä ei taideta enää valitettavasti valmistaa 🙁

Lue lisää