IKEA ROTTINKIKALUSTEET

Instaseuraajani tietävätkin, että olen puhunut noista Ikean mastholmen rottinkikalusteista  ja tänä viikonloppuna ajelin Tampereelle niitä hakemaan. Nämä ovat tulossa meillä terassille, mutta koska se ei ole vielä valmis niin toin ne hetkeksi tänne sisätiloihin. Aika kivalta ne näyttävät täälläkin vai mitäs sanotte?

Makuuhuoneessa oli sopiva tila tälle yhdelle Mastholmen lepotuolille. Ikean uutuuksista löytyi myös kiva Snidad-rottinkikori sekä suloinen rottinkinen kanelstång-kukkajalka. Nämä sopivat tosi kivasti tänne meidän makkarin sävymaailmaan ja vinkkinä muutes, että kuvan Stockholm kaappia näytti taas olevan saatavilla Ikean nettikaupassa.

Ostin terassille myös tuon Mastholmen rottinkisohvan ja kokeilin sitä mallailla hetkeksi tuohon meidän tv-tilaan. Aika kivasti se sopiikin tuon Stockholm sarjan sohvapöydän kanssa yhteen. Olisin kyllä tämän roudannut autotalliin odottelemaan terassin valmistumista, mutta siellä on sellainen sekasorto, että minun täytyy ensin mennä raivaamaan sinne vähän tilaa näille. Nappasin kuitenkin muutamat kuvat tästä tänne blogiin mikäli joku pohtii laittavansa näitä sisätiloihin. Mielestäni nämä Ikean rottinkikalusteet ja muut uutuustuotteet ovat kyllä tosi kauniita.

Mitä tykkäsitte Ikean rottinkituotteista? Onko jollain kokemuksia kalusteista ulkokäytössä?

 • Miia
  20.5.2018 at 19:18

  Minulle ei oikein ol3 rottinkikalusteet uponnut, mutta vitsit miten kivalta ne näyttää tuota tummaa seinää ja ikkunapokia vasten
  ☺️ kiitos kun jaoit kuvat 😊

  • Sini
   6.6.2018 at 19:13

   Kiitos, kiva kuulla, että tykkäsit!

 • Soili Nordman
  20.5.2018 at 20:04

  Hei, kiitos, kiitos vinkistä koskien Stockholm-kaapia. Tilasin sen heti ja haen huomenna Vantaalta! Olen kysellyt kaappia Ikeasta jo pari vuotta, mutta sanovat vain olevan toimitusongelmia. Lähetin jo tässä keväällä Ruotsiinkin kyselyn, josko saisin sen sieltä tilattua, mutta vastaus oli inte. Olin katsellut netistä, että Ruotsin myymälöissä sitä on saatavana. Voi miten ihanaa, olen onnessani. KIITOS!!

  • Sini
   6.6.2018 at 19:13

   Jei, mahtavaa kun nyt onnistuit saamaan sen!

 • Tuuletuksia Jantunen
  22.5.2018 at 13:21

  Pidän rottinkikalusteista ja nämä ovat kyllä kauniita. Sopivat erinomaisesti sekä sisälle, että ulos ja ovat ihania rentoon istuskeluun 🙂

  • Sini
   6.6.2018 at 19:14

   Samaa mieltä!

 • Päivi S
  22.5.2018 at 19:32

  Kävinki heti Ikeassa tätä tuolia katselemassa täältä ruotsin puolelta kun näin kuvasi ja olisikin sopivan siro meidän kellarin tilaan. Pitää vähän aikaa säästää, että pääsee ostoksille 🙂 Tuo kaappikin on aivan ihana, harmi kun ei enää mahdu minnekkään .)

  • Sini
   6.6.2018 at 19:14

   Nuo on kyllä ihanan sirot malliltaan ja kaappia voin kyllä suositella lämpimästi!

Lue lisää