KESÄKUOSISUOSIKKEJA

Sain valkata House of Brandonin valikoimista muutamia kesävaatesuosikkejani ja tässäpä niistä nyt pari kuvaa. Postauksen lopussa myös pari kuvaa ihanista kesäisistä tyynyistä, jotka löytyi marimekon valikoimasta. Tiedättekin, että raidoista tykkään kovasti, mutta nyt viime aikoina olen ihastunut myös erilaisiin kukkakuoseihin. Ja tässä ekassa asussa yhdistyykin nämä molemmat eli raitoja ja kukkia!

Valkoiset farkut olivat omassa nuoruudessani tosi in ja samoin farkkuhameet. En ole kumpiakaan sen jälkeen omistanut, mutta nyt olin ehkä valmis taas näille trendeille ja semmoiset pääsivät kokeiluun. Muistan kyllä, että eihän ne valkoisena kauaa pysyneet, mutta tosi kivathan ne kyllä muuten oli. Kuvan raitapaita oli ennättänyt jo loppua, mutta valikoimissa on monia muita kivoja off shoulder-mallisia paitoja.

Toisessa asussa löytyykin tämä valkoinen farkkuhame, joka sekin pahus vie oli jo loppunut mutta vastaavaa oli kyllä farkunsinisenä vielä saatavilla.

 paita Vila // housut Vero Moda // nahkasandaalit Pieces

 paita Jacqueline de Young // hame Noisy May // kengät Pieces

Farkkutakit ovat olleet pinnalla jo pari kesää, mutta tänä vuonna niitä nähdään hauskoissa pastellisävyissä sekä  mm. rimpsuilla höystettyinä. Tässä alla olevan kuvan takissa on kiva vähän leveämpi suora malli sekä olkapäillä nätit frillat.

// takki Vero Moda //

Vinkkaan myös, että perjantaihin saakka on menossa arvonta instagram tililläni, palkintona siellä on lahjakortit House of Brandon kauppaan sinulle ja kaverillesi. Käykäähän osallistumassa!

Ja sitten tämä kesäkuosisuosikkini sisustuspuolelta, sehän on marimekon kaunis Mynsteri. En ollut tätä jotenkin noteerannut tuotekuvista ollenkaan, mutta näin tämän livenä marimuksussa ja kuosi olikin kauniimpi mitä odotin. Tämä sopii kivasti noiden rottinkikalusteiden kanssa sitten terassille ja menee myös meidän olkkarissakin hyvin. Tätä kuosia löytyy muistakin tuotteista, jos minulla olisi kesämökki niin haluaisin sinne kyllä tästä kuviosta muutaman astian. Marimuksussa on muutes to-su ilmaiset postit kaikkiin tilauksiin ja loppuviikosta on tulossa uttaa kuormaakin, toivottavasti näitä tyynyliinojakin olisi siinä vielä lisää!

*sis mainoslinkkejä
** House of Brandon tuotteet saatu

    Lue lisää