MARIMEKKO OIVA KESTIT SARJAN UUSI VÄRI

Reissulta on kotiuduttu ja tästä se tavallinen arki alkaa taas kohta rullaamaan. Tulin nopsaa vinkkaamaan teille kivoista astiauutuuksista, jotka bongasin juuri. Elikä tätä suosittua marimekon Oiva kestit-astiasarjaa on tullut tänä keväänä myyntiin kauniissa vaaleanvihreässä sävyssä. Aikaisempina vuosina tätä on ollut vaaleanpunaisena, keltaisen ja vaaleansinisenä.

Ainakin vaaleanpunainen oli aikanaan tosi hitti ja myytiin nopeasti loppuun, uskoisinkin tämän vihreän mitunsävyn olevan myös monen mieleen, joten kannattaa olla nopea jos haluat varmistua näiden saamisesta. Kuosia löytyy tänä vuonna myös tekstiileistä, koko valikoiman näet täältä.*

Nyt vähän huilausta vielä vapaan viikonlopun merkeissä, ensi viikolla sitten taas uusia juttuja blogin puolella!

*sis mainoslinkin

  • Maria Strong
    5.5.2018 at 13:17

    Aivan ihana kuosi ja värit! Jos olisi rahaa, niin tietäisin, mihin se menisi 🙂

Lue lisää