MARIMEKKO VIENO

Joistain jutuista tulee suosikkeja kertaheitolla ja niin kävi marimekon Vieno laukun kanssa. Olen käyttänyt laukkua nyt ostamisesta asti joka päivä ja ajattelinpa vinkata teillekin tästä kivasta pikkulaukusta. Ja nyt kun tänään siivosin kotona niin kehtaan muutaman kuvan tuosta eteisen lipastostakin napata. Lipaston päällä yleensä on siis käytössä oleva laukkuni, mutta myös järjetön määrä muuta tavaraa. Oi pysyisipä se tällaisena aina!

Lipastomme on muutes Lundian fuuga sarjaa ja jo edelliseen kotiin hankittu. Tämä on ollut kyllä tosi hyvä hankinta ja ihailen kyllä aina lipaston siroa ja kivan modernia ilmettä. No niin, mutta siis takaisin Vienoon. Marimekolla on mallistossa musta nahkainen pussukka nimeltä ”tasku” ja se on kyllä tosi ihana, mutta aina olen toivonut, että tulisipa vastaava pitkällä hihnalla. No Vieno on juurikin sellainen, pikkaisen reilumman kokoinen kuin tasku, mutta silti siro. Hihna on kaikenlisäksi irroitettava, joten tämä menee clutchina tai pelkkänä pussukkana myös. Nahka on tässä tosi ihanan pehmeää ja hihna menee kivasti crossbodyksi.

Tämän yleensä nappaan mukaan kauppaan tai muille asioille ja tänne mahtuu hyvin avaimet, pieni lompakko, puhelin sekä aurinkolasit tms. Muuta en juuri mukanani tarvitsekaan. Tämä olisi aivan ihana myös konjakinvärisenä tai sähkönsinisenä.

Minulta iso suositus Vieno laukulle! Tämä näytti välillä olevan loppu marimekoltakin, mutta ainakin tuolta marimuksusta löytyy.

  • Anonyymi
    31.5.2018 at 12:50

    Hankin saman laukun hiljattain ja on se vaan ihana! Niin yksinkertainen ja tyylikäs. Tähän mennessä olen ehtinyt käyttää laukkua sekä kaupungilla että juhlissa.

Lue lisää