RAITAHOUSUT JA RALLIREPPU

Vaikka Split tarjosi aika hyvät shoppailumahdollisuudet, ei käsimatkatavaralaukkuun kovin paljoa tilaa jäänyt ylimääräiselle tavaralle, joten reissusta kotiin tuomisiksi lähti lasten tuliaisten lisäksi vain yhdet housut sekä reppu. Tässäpä pari kuvaa Splitin ostoksista.

Nämä raitahousut ovat nyt tulleet rytinällä takaisin muotiin ja päädyin minäkin sellaiset hankkimaan. Omani löysin Stradivarius kaupasta ja nämä ovat tällaiset leggings tyyliset, joten hintakaan ei paljoa päälle 10 euroa ollut. Näitä löytyi monessa eri värissä, mutta päädyin lopulta musta-punaisiin.

 takki Only (vastaava)* // aurinkolasit Kerbholz (saatu) // housut Stradivarius // reppu Hilfiger // kengät Nike* // kuulokkeet Sudio (saatu)
 

Mall of Split ostoskeskus oli kolmessa kerroksessa ja siellä oli ihan mieletön määrä liikkeitä. En ehtinyt tosin kovin monessa edes piipahtaa, mutta Hilfigerin liikkeestä bongasin tämän hauskan Racer style backpackin ja se oli mielestäni niin magea, että päätin sen hankkia. Pinta on vähän tuollaista liukasta vettähylkivää, joten tämä menee kätevästi vaikka töihin pyöräillessä vähän huonommallakin kelillä. Sattumoisin reppu sopii aika täydellisesti värien kanssa näihin leggareihinkin!

Sellaiset oli ostokset Splitista. Koitan ensi viikolla kirjoitella vielä vähän reissusta enemmän, nyt kun asiat ovat vielä tuoreessa muistissa. Ai juu, mikäli sinulla on tarvetta bluetooth kuulokkeille niin Sudio merkiltä löytyy monia eri malleja ja saatte niistä nyt -15% alennuksen koodilla: sinisliik. Kurkatkaahan vaihtoehdot täältä.

*mainoslinkki

  • Maria
    7.5.2018 at 14:18

    Oi mitä tuotteita, ihania!

Lue lisää