RUSETTIKENGÄT

Instassa eilen kuvailinkin vähän Nahkapaikan uutuuksia kun kävin siellä pyörähtämässä. Se on kyllä kauppa, johon ei saisi edes mennä, sillä aina sieltä löytyy jotain ihanaa. Kannattaa ehdottomasti käväistä ko. liikkeessä jos vierailette esim Tuurin kyläkaupassa, se on siinä ihan vieressä.

No joo tosiaan sieltä bongasin nämä kauniit Tamariksen rusettisandaalit ja hetken pähkäilin näiden roosan väristen ja tummansinisten välillä. Ovat muuten mielettömän hyvät ja pehmeät jalkaan, suosittelen ehdottomasti. Näm maksoivat 29,90 e ja minulla on koko 38, mikä on normaali kengänkokoni. Nahkapaikka on ainakin ennen myös postittanut tuotteita, vaikkei heillä mitään nettikauppaa olekaan. Ainakin aikaisemmin liikkeeseen soittamalla on voinut myös ostaa kenkiä yms.

 paita Vila // shortsit Levi´s nämä, tummansinenä nämä // sandaalit Tamaris

Tässäpä yksi hellepäivän asu, päälle pääsi Vilan off shoulder paita sekä Leviksen farkkushortsit. Shortsit ja paljon muuta on nyt muutes Booztilla -20% alessa, suorat linkit löytyy tuolta ylempää. Lisäksi siellä on paljon tämän kauden tuotteita -40% alessa, aletuotteet löytyvät täältä.

Olimme Aatun kanssa tänään pyörimässä Tuurissa Miljoona kirppiksellä ja jotain pientä sieltäkin löytyi. Väkeä oli paljon ja myyjiä oli myös paljon, kannattaa piipahtaa sielläkin! Kirppis on myös huomenna sunnuntaina klo 10-16.

Mitäs tykkäsitte tästä kesäisestä asusta?
*sis mainoslinkkejä
 • Jenni / Keski[piste]
  26.5.2018 at 15:35

  Aivan ihanat noi sandaalit, olen itsekin ihastunut tuohon rusettimalliin, täytynee varmaan hankkia samantyyliset kesämenoihin. 🙂

  • Sini
   6.6.2018 at 19:26

   Nää on tosi kivat! Jos löydät samat niin suosittelen, on unelmapehmeät jalassa!

Lue lisää