SISÄÄNKÄYNNIN VIHERSISUSTUSTA

Täytyy myöntää, että koskaan raksa-aikanaan ei ahdistanut näin paljoa kuin nyt. Ahdistuksen aihe on jo pidempään ollut piha, mikä on aivan kesken. Ja koska tekemistä olisi niin paljon niin tuntuu, että ei tästä mitään tule. Tekemätön työ ja se työn määrä siis ahdistaa, vaikka pitäisi vaan alkaa tuumasta toimeen. Jotenkin aina kun katson ikkunasta ulos pääsee suusta vaan syvä huokaus, tämä piha on stressannut jo koko talven kun tiesin kevään koittavan kuitenkin.

Mitään suunnitelmaakaan ei ole, mitään virallista ja järkevää. On vain ideoita sinne tänne. Tiedän, että ahdistus tästä helpottaa kun pääsemme alkuun, mutta nyt kun haluaisin tietysti kaiken olevan heti jo valmista, päätin koittaa edes freesata vähän tuota meidän sisäänkäyntiä.

Tässä on tosiaan tämä meidän etupihan sisäänkäynti. Portaat tai edessä oleva terassikaan ei ole kuin osittain valmis, mutta pääsee tuosta nyt kuitenkin kulkemaan. Tähän paistaa ihanasti aamuaurinko, joten raahasin tuohon eteen yhden tuolin missä olen muutamana aamuna istuskellut ja hörppinyt aamukahvia. Tarkoituksena olisi jatkaa terassia vähän tuonne vasemman suuntaan ja sinne tulisi pieni pöytä ja muutama tuoli. Tähän on suunnitelmissa laittaa myös mustaa rimaa, mutta en tiedä onko se ihan tämän kesän juttu. Ehkä sitten joskus…

Sain jonkun ihmeellisen vihersisustuspuuskan ja Aatun kanssa kävimme parina päivänä hakemassa Keskisen puutarhapuolelta erilaisia ruukkuja ja muita tarvikkeita. Siellä on muutes tosi hyvä valikoima niin ruukuissa kuin monenmoisissa kasveissakin ym. puutarhatarvikkeissa, joten kannattaa piioahtaa jos siellä suunnalla liikutte. Ostin kaksi isoa betoniruukkua, joihin istutin kartiotuijat. Lisäksi ostin kaksi pyöreää ruukkua, johon laitoin tuollaiset söpöt isopuksipuut.

Keskiseltä bongasin myös tuollaiset kivat tikkaat ja niihin pari koukuilla olevaa istutusallasta. Tikkaat maksoivat n 10 euroa ja niitä oli myös valkoisena, myös noita koreja oli valko/harmaana. Vieressä oleva pyöreä teline maksoi n 5 euroa ja siinä oleva musta kori alessa 6 euroa.

Istutin noihin nyt laventelin sekä murattia ylempään ja alempaan kauniin hortensian ja vähän erilaista isompaa murattia. Pyöreään ruukkuun laitoin muutaman muratin myös, täytyy katsoa jos siihen jossain vaiheessa lisäisi vielä jonkun kukan keskelle.

Vaikka ei tämä nyt paljoa ollut niin heti tuli kyllä kivempi fiilis tämän sisäänkäynnin suhteen. Täytyy vain toivoa hyviä kelejä, että saataisiin kaikki hommat pihalla tehtyä tänä kesänä, edessä kun olisi vielä talon maalausta ja terassin tekoa ja vaikka mitä.

Ps. Huomasin, että House of Brandon kaupassa oli kaikki -20% alessa. Sieltä löytyy tosi kivoja juhlamekkoja, kesävaatteita ja tietysti hurjan hyvä treenivaatevalikoima ja paljon esim Calvin Kleinin alusvaatteita ym. En tiedä kauanko ale on voimassa, mutta ainakin vielä oli alehinnat sivuilla näkyvissä. Käykäähän kurkkaamassa täältä!

*linkit mainoslinkkejä

 • Anonyymi
  10.5.2018 at 17:26

  Mistä tuoli? Ihana!

  • Sini
   10.5.2018 at 18:53

   Se on ellokselta. Oli pari vuotta sitten muistaakseni myynnissä siellä

Lue lisää