SISUSTA KESÄ KOTIIN -20% ALENNUKSELLA

Tälläiset kelit kyllä inspiroi satsaamaan kodin ulkotiloihinkin ihan uudella lailla. Olenkin itse katsellut viime aikoina paljon erilaisia pihakalusteita ja samalla bongasin tämän hyvän alekampanjan elloksella, jolla saa -20% alennuksen kaikista Elloksen koti ja sisustus- kategorian tuotteista, myös huonekaluista ja merkkituotteista. Tuonne on tullut tosi paljon kivoja ulkokalusteita ja kesätekstiilejä, joten kurkatkaahan ihmeessä jos terassi kaipaa jotain pientä piristystä.

Alen saa koodilla 375716 tai klikaamalla tästä, jolloin alennus aktivoituu suoraan ostoskoriin.

Elloksella on koottu myös kivasti kesäistä isnpiraatiota erilaisiin stailattuihin kuviin. Postauksessa näykyvät kuvat ja niissä olevat tuotteet löydät suoraan tältä sivulta.

Kokosin alle pariin kollaasiin omat kesäiset suosikkini sisustuspuolelta. Rottinki ja bambu on nyt kovasti pinnalla sekä tuollaiset pehmeät ja luonnonläheiset sävyt. Kollaasin kaikista tuotteista saa tosiaan nyt tuon -20% alen! Mitä tykkäätte Elloksen kesämallistosta?

*sis mainoslinkkejä

    Lue lisää