ZICO’S SISUSTUSLIIKE SEINÄJOELLA (+IHANA KESÄKASSI JA OPETTAJIEN MUISTAMISET)

Piipahdin tänään Seinäjoella uudessa Zico’s sisustusliikkeessä. Liike on hiljattain tosiaan avannut myymälän myös Seinäjoelle Torikeskuksen yläkertaan ja lisäksi kivijalkamyymälä löytyy myös Kurikasta. Aikaisemmin olen asioinut heidän nettikaupassaan ja sieltä saanut aina hyvää ja nopeaa palvelua.

Liikkeessä piipahtaminen tuli vähän ex temporee, joten kameraa minulla ei ollut mukana. Nappasin kuitenkin muutamia kuvia kännykälläni, pahoittelen jo valmiiksi vähän huonoa laatua näissä. Liike oli minusta kuitenkin niin ihana ja mainitsemisen arvoinen, että päätin siitä vinkata täällä bloginkin puolella.

Liike on tosiaan aika iso ja pidin kovasti siitä miten siellä oli järjestetty tavarat. Siellä oli eri ”osastoja” ja kaikki oli laitettu niin kauniisti esille. Minulle on asiakkaana kyllä aika tärkeää se miten liikkeessä on tuotteet esillä, sillä jos ne on juurikin näin selkeästi ja vähän eri kategorioiden mukaan lajiteltu, on tuotteita helpompi katsella. Pidin myös siitä, että vaikka tavaraa oli paljon, oli liikkeessä hyvin tilaa kulkea ja jokainen oma esillepano pääsi hyvin oikeuksiinsa. Olisin kyllä viihtynyt tuolla pidempäänkin, mutta valitettavasti tällä kertaa ei aikaa ollut kovinkaan paljon. Täytyy kyllä tehdä uusi visiitti paremmalla ajalla.

Liikkeestä löytyy kyllä vähän kaikkea, siis paljon muutakin kuin vain sisustustuotteita. Upeita tyynynpäällisiä ja ruukkuja oli muutes extra paljon!

Valikoimista löytyi kattavasti tuotteita myös siivoukseen, keittiöön/ruoanlaittoon ja esimerkiksi kauneudenhoitoon.

Lastenkulmaus oli myös aika ihana! Alla kuva mattovalikoimasta, vitsit miten nättejä nämäkin!

Näitä yllä näkyviä saviruukkuja ihailin kovasti. En vaan olisi saanut kuljetettua mitää isompaa nyt tällä kertaa, joten jäivät vielä kauppaan. Alla kuva vielä esillepanosta, jossa mm Merakin kosmetiikkaa ja erilaisia siivoustuotteita. Kuvissa näkyviä tuotteita löytyy tosiaan Zico´sin verkkokaupasta ja monia kivoja mm. täällä uutuudet sivulla.

Zico’s liike on ehdottomasti piipahtamisen arvoinen paikka. Tuskin pääset kotiin tyhjin käsin! Vinkkaanpa vielä, että lataamalla KauppaSeinäjoki sovelluksen puhelimeesi, saat sieltä alekoodin Zico’s kauppaan. Koodilla sai 10 euron alennuksen yli 50 euron ostoksista ja se on voimassa 19.5.2018 saakka.

Mitäpä sitten tarttui mukaan? Ostin tämän kivan House Doctor merkin korikassin, jota löytyi kahdessa koossa. Tämä on se pienempi versio, isompaa näytti olevan vielä nettikaupassakin. Isompi kassi sopii hyvin vaikka rantakassiksi, tämä pienempi tulee itselle kauppakassiksi ja ajattelin, että tähän olisi kätevä kerätä tyhjät pullot odottamaan kauppaan vientiä.

Lisäksi tuolta löytyi kivat muistamiset opettajille ja ostin nuo pienet Ib Laursen merkkiset lautaset ja niihin kaunis-merkin kuorintasaippuat. Lautasten kanssa samaa kuosia oli myös muutes mukeja tuolla myynnissä. Puinen pieni kulho on Madam Stolz merkin ja kullanvärinen kahvimitta+klipsi on Nordalin.

Koska tyynynpäällisiä minun on aina aika vaikea vastustaa, lähti mukaan tämä kauniin vihreä Svaneforsin samettityynynpäällinen. Tämä oli kertakaikkiaan niin uskomattoman pehmeä, että päädyin tähän ihan sen vuoksi. Tätä löytyi myös muissa väreissä, ainakin vaaleanpunaisena ja harmaana.

  • Susanna - Zico's
    16.5.2018 at 20:12

    Voi kun ihana yllätys nähdä Zico's blogissa! Kiva kun piipahditte, tervetuloa vaan jatkossakin😊!

  • Anonyymi
    17.5.2018 at 11:58

    Ihana kauppa, tuolla täytyy ehdottomasti kesälomareissulla piipahtaa! Kiitos vinkistä 🙂

Lue lisää