ALESUOSIKKEJA

Booztilla alkoi juuri kesäale ja siellä onkin aleprossat heti tosi hyvät, paljon -40% ja -50% alessa! Aletuotteita on tosi paljon ja niiden omien suosikkien löytäminen voi olla vähän haastavaa. Itse monesti valitsen hakukriteeriksi tietyt suosikkimerkkini ja tsekkaan vain heidän aletuotteensa.

Poimin tähän muutamia omia suosikkejani Booztin alesta. Merkkeinä tässä Gant, Peak Performance, Ralph Lauren, Lexington jne. Tosiaan valtava määrä aletuoteita tuolta löytyy, osa alessa olevista on juuri saapuneita uutuuksiakin. Itse olin aikaisemmin ihaillut tätä Peakin valkoista takkia, joka olisi nyt myös alessa, vaikuttaisi kivalta ohuelta kesätakilta ja on myös tuulen-ja vedenpitävä.

Kannattaa ilman muuta tsekata myös lastenpuolen suuri ale, samoin kosmetiikkapuolella ja miestenpuolella on tuotteita hyvillä aleprosenteilla.

*postaus sisältää mainoslinkkejä

    Lue lisää