DERMOSIL KESÄUUTUUDET

*Kaupallinen yhteistyö Dermosil ja Monochrome yritysten kanssa.

Olenkin täällä blogissa useasti kertonut, että pidän kovasti Dermosil yrityksen tuotteista ja olenkin itse niitä käyttänyt jo noin 10 vuoden ajan. Itse olen Dermosilissa arvostanut sitä, että kyseessä on kotimainen perheyritys, jonka tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan loistavia ja valikoimista löytyy tuotesarjoja ihan kaikille, myös herkemmän ihon omaaville sekä perheen pienimmille.

Dermosil-valikoima muodostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista, meikeistä sekä ravintolisistä. Valikoimaan kuuluu koko perheelle sopivia tuotteita sekä
erikoistuotteita aina luonnonkosmetiikasta hajustamattomiin ihonhoito-
ja meikkituotteisiin, joille on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Dermosilin valikoimaan tulee uusia tuotteita joka toinen kuukausi.

Yhteistyön tiimoilta pääsin testailemaan kesän uutuustuoteita, kurkataanpa niihin nyt seuraavaksi! Sain myös alekoodin jaettavaksi Dermosil verkkokauppaan, koodilla sinisliik saatte ilmaiset toimituskulut verkkokaupasta ja koodi on voimassa 15.7.2018 saakka.

Meikkipuolelle olikin saapunut tosi ihania juttuja ja olen näitä nyt tovin jo testaillut. Sieltä löytyy aivan ihanat heleyttävät tipat,
jotka tuovat kaunista hehkua kasvoille. Tipat sekoitetaan
kosteusvoiteen tai meikkivoiteen sekaan ja näin saadaan heleyttä koko
kasvoille. Kokeile myös vartalolle esimerkiksi solisluun päälle ja
olkapäille! Itse testasin näitä meikkisienellä myös sellaisenaan suoraan
poskiluulle, jolloin tuloksena oli intensiivisempi hehku. Tällöin
kuitenkin hyvä häivystys on tarpeen. Pulloa tulee ravistaa hyvin ennen
käyttöä!

Uutuustuotteista löytyy myös korostuspuuteri, jonka pakkauskoko on kylä todella riittoisa. Tämä vaalea väri tuo kivan hohdon kasvoille. Pidin tässä siitä, ettei kyseessä ole liian voimakas highlighter vaan tätä voi kerrostaa myös. Käytä kasvojen korkeimpiin kohtiin, joihin valo osuu kuten poskiluulle, nenänvarteen ja kulmaluulle. Toimii myös vartalolle. Testasin lisäksi nestemäistä luomiväriä sävyssä breeze, joka on kaunis kullanhohtoinen sävy.  Laitoin luomiväriä itse siveltimellä, mutta tätä voi levittää myös sormin tai applikaattorilla. Sävy oli superpigmenttinen ja pysyi paikallaan koko päivän.

Lisäksi kokeilin Dermosilin top seller tuotetta, tuota väriä vaihtavaa huulipunaa. Tämä olikin hauska tuote! Huulipunan sisältämät pigmentit reagoivat kunkin ihon oman pH-arvon
mukaan, minkä ansiosta huulipunan sävy muuntuu vaaleasta yksilöllisesti
roosan eri sävyihin. Sävyn lopputulokseen vaikuttaa myös huulten
luonnollinen sävy. Huulipuna on pakkauksessa hennon vaaleanpunaista, mutta muuntuu huulille levitettäessä lopulliseen sävyyn. Itsellä sävy oli kauniin hennon pinkki, sopii kivasti kesäiseen meikkiin.

Alla löytyy muutama kuva minusta, jossa olen käyttänyt näitä yllämainittuja tuotteita. Minulla on Dermosilin meikkejä jo ennestään, joten tiesinkin, että laatu on niissä hyvää. Suosikkejani oli tuo korostuspuuteri ja heleyttävät tipat, jotka pääsevät itsellä jokapäiväiseen käyttöön. Koska arkena en kovin runsaasti meikkaa niin nämä sopivat myös sellaiseen hillittyyn lookkiin.

Dermosil on #ihoystävällisempi vaihtoehto ja se on itselleni todella tärkeää. Vaikka minulla ei varsinaisesti ole yliherkkyyttä tai hajusteallergiaa, on minulla kuitenkin aika herkkä ja haastava iho. Olen nuorempana palanut kuumalla vedellä todella pahasti ja sen vuoksi etenkin kasvojeni iho on herkkä reagoimaan voimakkaisiin tuotteisiin tai aurinkoon. Dermosil käyttääkin kasviöljypohjaisissa tuotteissaan vain tutkittuja ja
turvallisia raaka-aineita. Tuotteissa käytetään mahdollisimman
vähän säilöntäaineita sekä mietoja hajusteita, joista esimerkkinä
Hypoparfum®-hajusteet.

Mitäs muuta uutta sitten löytyy? Kesällä on tärkeä muistaa suojata ihoa kunnollisilla aurinkosuojatuotteilla ja Dermosilin valikoimissa on nyt kaksi uutta tuotetta tähän liittyen. Aurinkosuojasuihke SPF 30 suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä suojakertoimella 30. Suihke on koostumukseltaan niin kutsuttu kuivaöljy, jonka kosteus haihtuu nopeasti iholta eikä jätä ihoon valkoista kerrosta, tuote on myös hajustamaton.

Lisäksi valikoimista löytyy aurinkosuojapuikko SPF50+, joka suojaa tehokkaasti herkkiä ihoalueita, kuten huulia, nenää, poskia ja olkapäitä. Vedenkestävä ja hajustamaton aurinkosuoja sisältää muun muassa
mehiläisvahaa ja sheavoita. Tämä tuote kulkee pienen kokonsa vuoksi helposti mukana vaikka käsilaukussa.

Uutuustuotteista löytyy myös ihana apple sarja! Tästä valitsin testatavaksi kuvissa näkyvän apple huonetuoksun, apple vartalonkuorintavoiteen sekä apple suihkugeelin. Kotonamme onkin nyt leijaillut ihana omenan tuoksu, tuoksun vahvuutta voi säädellä noilla pakkauksen mukana olevilla tikuilla. Mitä enemmän tikkuja, sitä voimakkaampi tuoksu.

Vartalokuorintavoide on kyllä tosi ihana tuote! Koitan muistaa kuoria ihon vähintään kerran viikossa, kuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja pehmentää ihoa. Myös kosteusvoide imeytyy paremmin kuorinnan jälkeen.Voiteen kuorivat ainesosat ovat selluloosarakeita sekä shea-pähkinöiden
kuorirouhetta. Voide
sisältää myös omenasta saatavia erittäin mietoja tensidejä sekä
virkistävää, omenasta uutettua omenavettä.

Tosi ihania uutuuksia oli taas Dermosilille tullut, suosittelen kyllä 10 vuoden kokemuksella näitä Dermosilin tuotteita ihan kaikille. Mikäli haluat testata tuotteita, koodilla sinisliik saatte tosiaan ilmaiset toimituskulut täältä aina 15.7.2018 saakka.

  • Niina
    21.9.2020 at 13:04

    Hei, kuinka pitkään väriä vaihtavan huulipunan väri pysyy? Mihin pitkäkestoinen värjäys perustuu?

Lue lisää