HOLEBROOK SWEDEN : IHANA MERKKI!

 Ajattelin vinkata teille yhdestä kivasta merkistä, jonka vaatteista itse tykkään kovasti. Kyseessä on nimittäin ruotsalainen Holebrook Sweden. Vähän huonosti löysin suomalaisista verkkokaupoista heidän tuotteitaan, monet liikkeet myyvät kuitenkin ilmeisesti kivijalkakaupassaan näitä. Aukian nettikaupassa kuitenkin on jotain ja merkiltä löytyy omakin nettikauppa, joka toimittaa Suomeen. Tuurissa paitabaari nimisessä liikeessä on näitä kanssa aika hyvä valikoima, liike on siinä Nahkapaikan kanssa samassa rakennuksessa.

Merkin vaatteet ovat sellaisia aika mukavia perusvaatteita. Heillä on paljon hieman seilorihenkisiä vaatteita, raitoja ja hurjasti ihania neuleita. Minulla on muutamia merkin vaatteita itsellä ja otin niistä nyt tähän postaukseen parit kuvat. Mitoitus on aika kokoaan vastaava, itselläni on XS ja S koossa nämä.

Ensimmäisenä tämä kiva Daniela poncho tummansinisenä. Tämä on kyllä tosi ihana päällä, malli on hauskan leveä ja materiaali on puuvillaa. Tämä istuu tosi nätisti ja näyttää kivalta farkkujen kanssa.

Toisena tämä valkoinen Jennifer crew neule, jonka juju on noissa selkäpuolella olevissa napeissa. Materiaali on paksuhkoa puuvillaa ja värin sekä mallinsa puolesta menee kyllä monen alaosan kanssa. Tätä löytyy myös raidallisena, aika nätti sekin.

Viimeisissä kuvissa näkyy trikoinen malva top sekä aivan ihana trikoinen elsa maxi skirt. Molemmat ovat tummansinisiä ja hameen malli on kyllä tosi kiva, siinä on sivulla taskut ja materiaali on sellaista tosi joustavaa.

Merkin nettikauppaa selaillessa ainakin itsestä tuntuu, että voisi ottaa omaan kaappiin lähes jokaisen vaatteen. Yksi suosikeistani on tämä Rafaela paita, oi hitsit miten ihanan näköinen. Noh, joskohan heillä tulisi hyvät alennusmyynnit niin ehkä raaskisin vielä jonkun vaatteen hankkia.

Onko Holebrook Sweden teille tuttu merkki?

    Lue lisää