KENZO COLLEGE JA PARI MUUTA ALEOSTOSTA

Ilmeisesti välttelen kaikkea tekemistä mitä täällä kotona olisi ja huomaan keksiväni aina jotain muuta mukavampaa hommaa. Niinpä päätin tehdä postauksen muutamista aletuotteista, jotka tilasin tuolta Booztin alesta. Olipa nopea toimitus heillä muutes!

Alennusmyynneistä tuskin tulee enää juurikaan mitään muuta hankittua, sillä tarvetta nyt ei ole millekään. Shortseille mulla oli akuutti tarve, koska edelliset alkavat olla jo sen verran kuluneita. Shortseissa harvoin löydän kivaa ja hyvin istuvaa mallia, mutta nämä Tommy Jeans merkkiset oli tosi kivat ja ihanan pehmeät.

Kenzon collegepaitaa olen mielinyt jo muutaman vuoden, mutta normaalihinnalla en ole raaskinut ostaa enkä ole näitä koskaan alessa nähnyt. Tai sitten ovat ehtineet jo mennä. Nyt tilasin tämän harmaan collegen, missä on kivat punertavat yksityiskohdat. Näitä collegepaitoja oli tuolla alessa muutes useammassa värissä, samoin myös laukkuja, reppuja ja paljon muutakin merkiltä. Alehinnasta huolimattakin tämä on aika hintava hankinta, joten toivon, että laatu olisi myös hinnan väärti. Kurkkaa kaikki Kezon aletuotteet täältä.

Viimeinen hankinta oli nämä hauskat Pavement merkkiset sandaalit. Nämä ovat mokkaa ja voi vitsit miten ihanan pehmeät ovat jalassa. Pidän, että näissä on pieni juju, nuo röyhelöt ovat kyllä sellaiset mitkä pistävät silmään. Kuvissa nämä on noiden shortsien kanssa, mutta mielestäni vielä paremmin nämä sopivat farkkujen kanssa pidettäviksi. Näitä oli myös mustana ja merkillä on aika kivoja muitakin kenkiä, kurkkaahan täältä.

Booztilla on nyt tosiaan tosi hyvät alet käynnissä, kannattaa tsekata nyt kun vielä ainakin oli aika hyvin kokoja monissa jäljellä. Ale löytyy täältä. Ja nyt alan tekemää niitä rästihommia ja palailen linjoille joskus sitten juhannuksen jälkeen!

*postaus sisältää mainoslinkkejä

    Lue lisää