MADARA LUONNONKOSMETIIKKA KOKEMUKSIA+ALEKOODI

 *Madara tuotteet saatu, postaus sisältää mainoslinkkejä

Minulla on ollut nyt jonkin aikaa käytössä Madaran luonnonkosmetiikkatuotteita ja ajattelin kirjoitella niistä muutaman sanasen tänne. Madara on merkkinä kyllä ollut minulle tuttu ja kovasti olen heidän tuotteitaan kuullut kehuttavan. Olenkin huomannut, että merkkiä kokeilleet ovat löytäneet valikoimasta monia luottotuotteita, joita ostavat aina uudelleen ja lämpimin saatesanoin suosittelevat muillekin.

Koska en ollut koskaan kokeillut ainuttakaan Madaran tuotetta, päätin luottaa googleen ja etsiskellä eniitä paljon kehuttuja ”must have” tuotteita. Päädyin lopulta valitsemaan testattavaksi SOS hydra sarjaa, joka sopisi todennököisesti hyvin kuivalle iholleni. Lisäksi valitsin uutuustuotteen sävyttävän päivävoiteen sekä kosteuttavan nokkossuihkeen. Kurkkaahan mitä mieltä näistä olin, postauksen lopussa myös muutama alekoodi.

Madaran SOS hydra on nimensä mukaisesti merkin kosteuttavimpia tuotesarjoja. Tästä minulla on ollut testissä SOS Hydra mask moisture+radiance syväkosteuttava naamio, SOS Hydra repair intensive serum sekä SOS hydra recharge cream.

Itselläni on melko herkkä ja pintakuiva iho ja kesälläkin ihoni kaipaa kyllä kunnon kosteutusta. Kesäisin kuitenkin ihooni tulee myös epäpuhtauksia, joten en tykkää käyttää kovin paksuja voiteita, vaikka monesti ne kosteuttavatkin tehokkaasti. Sarjan recharge cream onkin kiva siitä, että se on todella kosteuttava, mutta ei ollenkaan paksun ja rasvaisen tuntuinen iholla. Tämä myös imeytyy nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta kasvoille. Voiteessa on mielestäni mukana aavistus hehkua, joten tykkään käyttää tätä meikkivoiteen alla tuomaan kuulautta ihoon.

”Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Erityisen suositeltava
kuivalle, stressaantuneelle ja herkistyneelle iholle sekä iholle, joka
tuntuu kiristävältä, karhealta, on menettänyt hehkunsa tai jolle on
ilmestynyt juonteita tai ryppyjä”

Sarjan repair intensive serum on ihan loisto tuote! Ei ihme, että se onkin voittanut myös palkintoja. Serumia käytän aamuin ja illoin kasvoilla ennen kosteusvoidetta. Tämä serumi on helposti levittyvää, hieman geelimäistä ja imeytyy ihoon nopeasti. Serumi tuntuu iholla mukavan kosteuttavalta eikä kiristävältä kuten jotkut serumit. Oma ihoni on sen verran kuiva, että pelkästään tämä ei riitä yksinään kosteuttamaan vaan käytän päällä aina myös kosteusvoidetta. Mielestäni tämä ja sarjan kosteusvoide antavat yhdessä tosi hyvän pohjan meikkivoiteelle enkä enää käytäkään kasvoillani mitään erillisiä primereita. Olen huomannut, että seerumi myös tasoittaa ihoa ja meikkivoide levittyy tasaisemmin kuin ilman serumia käytettäessä.

”Teholtaan ammattikosmetiikan veroinen SOS HYDRA REPAIR INTENSIVE SERUM
on kehitetty säilyttämään ihon syvimpien kerrosten kosteus ja
tasapainottamaan stressaantunutta ja kosteusköyhää ihoasi. Lisää
todistetusti ihon kosteudensitomiskykyä ja suojaa ihoa vapaiden
radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Sisältää kosteuttavan, nopeasti
imeytyvän ja pitkäkestoisia tuloksia tuovan yhdistelmän pohjoista
pioniuutetta, pellavansiemenuutetta ja hyalyronihappoa.”

Viimeisimpänä SOS tuotteena tuo mask moisture+radiance naamio, jota olen käyttänyt pari kertaa viikossa. Naamio levitetään puhtaille kasvoille ja jännä, vaikkei kasvot tunnukaan erityisen kuivilta, ilmeytyy naamio ihoon lähes kokonaan. Naamion annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia ja sitten loput pyyhitään pois. Itsellä naamio tosiaan aina imeytyy kokonaan ihoon ja jättää ihon sellaiseksi pehmeäksi ja puuterimaisen tuntuiseksi.

”Pohjautuen pohjoiseen pioniuutteeseen, uusi SOS INSTANT
MOISTURE+RADIANCE HYDRA MASK –kosteusnaamio on vaikutuksiltaan
tehokkaasti ihoa kosteuttava, hoitava, napakoittava, pehmentävä ja
antioksidanttinen ja suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja
ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Rikastettu tulehduksia ehkäisevillä
pellavansiemenen  ja nokkosen uutteilla sekä hyaluronihapolla, joka on
tunnettu erinomaisen tehokkaasta kosteutuskyvystään
.”

Kaikissa näissä SOS sarjan tuotteissa on omasta mielestäni plussaa se, että ne ovat miedon tuoksuisia ja tuoksu ei ole mikään yrttimäinen vaan oikein miellyttävä. 

Tämä moisturising mist tehokosteuttava kasvovesi on ollut myös kovasti minun mieleeni. Käytän tätä aamuin illoin kosteuttamaan ja virkistämään kasvoja, tuotetta voi kuitenkin käyttää myös koko vartalolle. Tässäkin on tosi mieto ja miellyttävä tuoksu. Olen itse suihkuttanut tätä suoraan kasvoille sumuttimella enkä laita ensin vanulappuun. Talvella tämä pääsee varmasti käyttöön myös niin, että tällä voi kosteuttaa kasvoja päivän aikanakin. Itsellä kun monesti kuivaa posket talvisin ja meikkivoidekaan ei silloin kovin kivalta näytä iholla.

”Ihoa hoitava, rauhoittava ja kosteuttava nokkossuihke. Nokkosen
hoitavat ja suojaavat ominaisuudet auttavat rauhoittamaan erilaisia
ihoärsytyksiä. Aloe vera kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Käytä kasvoille,
kaulalle, käsivarsiin — koko vartalolle hoitamaan ja kosteuttamaan.
Nokkossuihke sopii päivittäiseen ihonhoitoon koko perheelle.”

Viimeisenä vielä Madaran uutuustuote eli tämä Anti-pollution CC cream sävyttävä päivävoide. Näitä löytyy kahdessa sävyssä, minulla on se vaaleampi light beige. Tämä on siis ilmansaasteilta suojaava CC voide, joka antaa kevyen peittävyyden ja on samalla mukavan kosteuttava. Voiteessa on SPF 15 suojakerroin. Itse en kesällä kaipaa kovin peittävää meikkivoidetta ja tällaiset CC ja BB voiteet sopivatkin minulle oikein hyvin. Voide tasoittaa ihon sävyjä ja itselläni on esim poskissa punoitusta ja peittää sen kuitenkin mielestäni ihan tarpeeksi hyvin.

Tämä on aika nestemäistä ja juoksevaa, helppo levittää ihan vaikka vain sormillakin. Itse laitan alle päivävoiteen ja levitän tämän sitten meikkisienellä siihen päälle. Poskien kohdalle laitan vähän extraa, sillä niissä tosiaan itsellä sitä ponoitusta.

Olen kyllä itse tykännyt näistä kaikista minulla käytössä olleista tuotteista. Jos pitäisi paras valita niin ehkä sanoisin tuo kosteusvoide. Siinä oli vain jotain tosi ihanan tuntuista, joskin olen näitä käyttänyt usein kaikkia yhtäaikaa, joten vaikea sanoa johtuuko vaikutus yksin voiteesta vai noiden kaikkien kokonaissummasta.

Jos haluat testailla Madaraa niin tässä muutama alekoodi. Koodit ovat voimassa 1.7.2018 saakka. Toimituskulut ilmaiset kun tilaus on vähintään 50 euroa.

-10% alennus tilauksesta koodilla M4KIK1D
-5 euron alennus vähintään 50 euron tilauksesta koodilla MOSK1D0
-15 euron alenus vähintään 100 euron tilauksesta koodilla MAG0C83ZY

    Lue lisää