PYÖREÄ OLKILAUKKU JA MARIMEKON RUTILLI HUSINA RAITATUNIKA

Kuinka moni yllättyi, että asukuvissa on taas raitaa? En vaan voi mitään sille, että isken silmäni aina kaikkiin raidallisiin vaatteisiin. Ja marimekollahan niitä tuntuu tulevan joka mallistoon toinen toistaan ihanampia! Nyt onkin jo jonkin verran syksyn 2018 mallistoa tullut myyntiin marimekoltakin ja sieltä on myös tämä rutilli husina mustavalkoinen tunika. Materiaali on kivan paksua trikoota ja malli on väljä, muttei mikään teltta kuitenkaan. Tykkään tämän pituudesta, tämä kun ei ole niin pitkä kuin tunikat yleensä. Mielestäni toimii kuitenkin kivasti niin leggareiden kuin farkkujenkin kanssa.

Olen himoinnut koko kevään pyöreää olkilaukkua. Iskin silmäni Lindexin omaan jo pitkän aikaa sitten, mutta siinä oli toimitus vasta nyt kesällä. Ja tätä kyttäsin heidän nettikaupassaan, mutta aina saapumisaika siirtyi. Liikkeistä nämä olivat huvenneet kuulemma vauhdilla, mutta onnistuin vielä itselleni yhden nappaamaan. Ja tottahan juuri silloin nämä pärähtivät myös nettiin myyntiin, niitä löytyy nyt siis myös täältä*.

Olenkin täällä kehunut aikaisemminkin näitä marimekon marka tennareita ja edelleen olen näihin kovin ihastunut. Ovat hyvät jalkaan ja eivät niin hiostavatkaan kesällä, koska ovat kangasta. Nyt on tullut muutamia uusia värejäkin mallistoon. Itselläni on normaalisti koko 38 kengistä, mutta näistä minun piti ottaa 39 kokoa, sillä ovat vähän kapeaa mitoitusta kärjestä.

Olen jo kuvista nähnyt, että marimekon syksyn mallisto näyttää aika ihanalta! Siellä on paljon ruskeaa ja murrettuja sävyjä ja tulossa on mm. tosi kivoja isoja neliönmuotoisia raheja eri kuoseissa. Tämä ruskea pikkuinen maljakko onkin jo syksyn uutuuksia, vastaava oli keväällä myynnissä vaaleansinisenä. Mielestäni tämä on jotenkin tosi symppis!

Piipahtaessani marimuksussa pikaisesti huomasin, että siellä oli alkanut jo lastenvaatteissa ale ja paljon tuotteita olikin -30% ja -40% alessa. Hinnat näyttivät olevan netissäkin samat, käykäähän kurkkaamassa!

*sis mainoslinkin
**marimekon tuotteista saatu alennusta

    Lue lisää