RENTOA JUHANNUSTA

Täällä ei pahemmin juhannuksesta stressata, sillä tänä vuonna se menee itsellä työmaalla ja on itseasiassa vähän niin kuin mikä tahansa muukin viikonloppu. Muutenkaan en ole juhannussiivoja tekevä tyyppi vaan aika rennolla meiningillä meillä on juhannusta vietetty aina. Mites siellä, tykkäätkö puunata kodin kunnolla ennen juhannusta vai riittääkö tavallinen viikkosiivo?

Tosiaan, itsellä riittää se ihan tavallinen viikkosiivo, joskin saunan voisi pestä vielä ehkä vähän extrana. Vaihdoin juuri tuossa puhtaat petivaatteet ja jo niistä tuli ihana raikas ja puhdas tuoksu kotiin.

Nämä meidän petivaatteet ovat nämä puuvillaiset elloksen, ovat nyt -25% alessa. Elloksella on nyt aika paljon kaikkia sisustusjuttuja alessa, kurkatkaahan täältä. Huomasin, että esim nämä pussilakanat ovat -50% alessa, niissä oli mielestäni kivoja värejä. Itse olen ainakin ollut tyytyväinen näihin elloksen petivaatteiden laatuun. Myös Gantilta löytyy paljon tuotteita alesta, nämä pussilakanat sopivat kivasti klassisempaankin sisustukseen.

Yöpöydällä on muutama uusi kiva juttu, tuo hopeinen kello on House Doctorin mallistosta ja näitä löytyy myös isommassa koossa ja kullanvärisenä myös. Vieressä oleva marmorinen alusta on Nordal merkin. Kummatkin näistä olen saanut ihanasta Zico´s sisustusliikkeestä. Instassa näkyy kuva muutes siitä isommasta kultaisesta kellosta.

Tosiaan, nyt alkaakin olla koti valmis juhannusta varten. Vielä pitäisi lähteä ruokakauppaan ennen kuin kaikki muut sinne ryntäävät ja lisäksi pitäisi piipahtaa rautakaupassa tsekkaamassa millaisia terassilautoja laittaisimme. Kyllä, terassi on tulossa, wuhuu! Ihan juhannukseksi ei sitä saatu, mutta toivoa on, että kesällä kuitenkin siellä vielä istuskellaan!
 

Vinkkaanpa vielä muutamasta sisustusalesta eli Stokmannilla on paljon sisustusjuttuja -30% alessa, löytyvät täältä. Lisäksi Finnish Design Shopissa on alkanut ale, se löytyy täältä. Ja täällä kirjoittelinkin jo muodin puolelta omista alepoiminnoistani.

Nyt toivottelenkin oikein mukavaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille!

*postaus sisältää mainoslinkkejä

 • Ida hhh
  20.6.2018 at 12:58

  Ihana tuo makuuhuoneen tapetti! <3 meillä tosiaan siivotaan kunnolla jos keretään mutta muuten kuten tänä vuonna sitä ei millään ehditä niin viikkosiivous saa riittää 🙂

  • Sini
   21.6.2018 at 06:34

   Kiitos, tapetti saa kyllä aina hymyn huulille! Mukavaa juhannusta teille!

 • Anonyymi
  20.6.2018 at 16:19

  Teillä on niin kaunista! Hyvää juhannusta!
  Maisa

  • Sini
   21.6.2018 at 06:34

   Voi kiitos! Ja samoin sinne!

Lue lisää