SISUSTAJA, TÄÄ ALEVINKKI ON SULLE!

Piti palata linjoille vasta juhannuksen jälkeen, mutta kun törmää tosi hyvään aleen, kannattaahan se jakaa kavereille myös! Olin nimittäin miettinyt, että hankkisin syksyllä itselleni tuon Normann Copenhagen rottinkitarjottimen ja olin sitä tsekkaillut jo Connox.com kaupassa. Siellä oli tässä sellainen pre sale koodi millä sai 10% alen ja silloin tätä jo pyörittelin, mutta päätin nyt vielä jättää tilaamatta.

Nyt menin taas tsekkailemaan ja tarjotin olikin nyt -45% alennuksessa! Tämä on juuri tullut syksyn uutuus niin en kyllä odottanut, että heti aleen tulisi. Samalla huomasin, että paljon muutakin oli tuolla Connoxilla alessa, ja tosi hyvässä alessa vieläpä. Monissa tuotteissa on aleprosentti lähes -50%. Noita marimekon tuotteita oli tosi paljon isoilla aleprosenteilla, jos tykkäät niistä niin tsekkaa tämä.

Tuo Connox.de on tosi luotettava kauppa, olen itse tilannut sieltä monia monia kertoja ja teen heidän kanssaan yhteistyötäkin. Sivut ovat englanniksi, joten asiointi on helppoa ja maksaa voi joko luottokortilla tai paypalilla. Paketti on itselle tullut kotiin aina noin viikossa ja tosiaan mitään ongelmia ei ole koskaan ollut. Connox.de on Saksan suurimpia sisustusverkkokauppoja ja myy vain aitoja tuotteita. Näiden tällaisten pienten tuotteiden postaritkin Suomeen on vain n 8 euroa ja olikohan yli 90e tilauksiin ilmainen postitus Suomeenkin.

Ulkomailta tilaaminen voi ainakin ekalla kerralla vähän hirvittää, mutta annan kyllä sanani tästä kaupasta, että on tosi luotettava. Tsekatkaahan ihmeessä siis Connoxin ale, se on jaettu vähän eri kategorioihin, mutta täältä löytyy ne kaikki. Kollaasissa on omia poimintojani, jotka kaikki on vähintään -34% alessa ja suurin osa lähempänä -50% alea. Tarjottimiakin muutama vielä jäi jos semmoista olet mielinyt.

*sisältää mainoslinkkejä

 

    Lue lisää